Terör örgütü YPG/PKK’nın işgalindeki Suriye’nin Halep iline bağlı Münbiç ilçesinde teröristlerin, zorla silah altına alma uygulamasına karşı çıkan halka ateş açması sonucu 4 sivil yaralandı.

MÜNBİÇ'İN YÜZDE 99'U ARAP!

Terör örgütü YPG/PKK’nın 2016 yılından bu yana işgalindeki Fırat Nehri’nin batı yakasında bulunan Münbiç’te halk, çocuklarının zorla silah altına alınmasını istemiyor. Bu sebeple yüzde 99’u Arap olan Münbiç’teki ilçe merkezi ve çevre mahallelerdeki yüzlerce sivil, kız ve erkek çocuklarını silah altına almak amacıyla alıkoyan örgütü protesto etmek için bir araya geldi.

HALKIN ÜSTÜNE ATEŞ AÇTILAR

YPG/PKK'lı teröristlerin, protesto düzenleyen halka açtığı ateş sonucu 4 sivil yaralandı. Yaralıların bazılarının hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Çocuklarının silah altına alınmasını istemeyen halk, gün içinde de kepenk kapatarak örgüte tepki göstermişti. Terör örgütü YPG/PKK, 1990-2003 yıllarında doğan kız ve erkekleri zorla silah altına alarak terör faaliyetlerine sivilleri ortak etmeye çalışıyor.

İŞGAL ETTİĞİ BÖLGELERDE ÇOCUK ASKER TOPLUYOR

YPG/PKK, işgalinde olan Münbiç, Aynularab (Kobani), Kamışlı, Malikiyye, Dirbasiye, Haseke, Rakka ve Deyrizor bölgelerinde de kız ve erkek çocuklarını zorla silah altına alıyor.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Metin Ali 01.06.2021 12:46
    Türkiye`yi Suriye`de, Irak`ta, Libya`da kınayan Arap Birliğinin boynuna vebal olsun bu görüntüler. Siz ve sizin işbirlikçileriniz olan hainler, bir gün elbet yok olacaksınız.
  • Emine 01.06.2021 12:44
    ClA MOSSAD Amerika İsrail AVB bu kız erkek PKK ya alınan teröre maşa yapılan öldürülen çocuk Latin katilleri büyük İsrail projesi ni tamamlamak istiyor Amerika İsrail küresel güçler bazı Arap emirlikleri Suudlar da bu işin içinde BAŞARAMAYACAKSlNlZ İsrail Amerika
  • İbo 01.06.2021 10:03
    Munbice girmek de şart oldu
  • Yavuz 01.06.2021 01:22
    Allah sizi Kahhar etsin ypk
  • Mucahit 01.06.2021 00:53
    Ypg pkk deas için zıvır bunların tamamı abd ingiliz fransız israil yapimi.
Daha fazla yorum görüntüle