Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev’deki televizyon kulesini hedef aldı. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın "Kiev halkı iletişim kulelerinden uzak dursun" açıklamasından hemen sonra Rusya, başkent Kiev’deki televizyon kulesini hedef aldı. Baz istasyonları, televizyon ve radyo vericilerinin yanı sıra internet ve teknolojik altyapıların bulunduğu televizyon kulesine düzenlenen saldırı sonrası bölgedeki siviller panik kaçmaya başladı.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de ağır yaralandığı ifade edildi.
Öte yandan saldırıdan saatler önce Rusya Savunma Bakanlığı, provokasyon içerikli yayınların sosyal medya üzerinden yayıldığını savunarak, Kiev'deki istihbarat binasının ve teknoloji üslerinin vurularak imha edileceğini duyurmuştu.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Memo 02.03.2022 05:28
    Ahh olum zelensky halkı ne hale soktun neyin artistligini yaptin böyle
  • Veysel 02.03.2022 01:30
    Bu batının savaşı. Masum Ukrayna halkı yanıltılıyor. Halk gaza getiriliyor. Olan halka olacak. Diren diye gaza gelen vatandaşlar. Elindeki küçük silahla direnilmez. Batı sizi sevseydi önceden sizlere nakit parada dağıtır. Batı önceden sisteminide yerleştirir sizin direnmenize gerek kalmazdı. Savaş ne kadar uzarsa ölen ukrayna vatandaşı fazla olur. Bombardımmana karşı direnme olmaz. Suriyeliler gibi gidecek ülke ararsınız. Batı savaşı uzatmak için sizi canlı kalkan yapacak.
  • Asker 02.03.2022 00:03
    İyi yaptı Yahudi zelinsky ye ders olsun
  • Ahmet 01.03.2022 23:28
    danışıklı dövüş gibi...sanki pis kokular geliyor.
  • Mustafa 01.03.2022 23:06
    Dehşete düşürecek hiçbir şey yok bu görüntülerde. Suriyeye, Gazzeye, Iraka Afganistana baksaydınız dehşetin ne olduğunu anlardınız. Ruslar Ukraynayı sadece yokluyor, din ve ırk olarak kardeşleri olduğu için doğrudan hedef almıyor. Ama Batı ve Yahudiler olayı farklı bir boyuta çekmeye çalışıyor. Siyonist Zelenski Batıdan ve Yahudierden tam destek alıyor.
Daha fazla yorum görüntüle