Ukrayna ordusu, Rus ordusuna ait tankı imha ettiği anı havadan görüntüledi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 24 Şubat’tan bu yana devam ediyor. Ukrayna ordusu, Rusya’ya ait tankı imha ettiği anları havadan görüntüleyerek, kamuoyu ile paylaştı. Rus tankının isabet almasının ardından alev topuna döndüğü görüldü.

Öte yandan Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya’nın 24 Şubat’tan bu yana toplam 13 bin 500'den fazla askeri personel, 404 tank, bin 279 askeri zırhlı araç, 150 adet topçu bataryası, 64 çok namlulu roketatar, 36 hava savunma sistemi, 81 uçak, 95 helikopter, 640 otomobil, 3 gemi, 60 yakıt tankeri ve 9 insansız hava aracı kaybettiğini duyurmuştu.

HARKOV’DA RUS SAVAŞ UÇAĞI DÜŞÜRÜLDÜ

Ukrayna ordusu Harkov’da Rus savaş uçağını düşürdü.

Rusya Ukrayna’nın Harkov kentini vurmaya devam ederken, Ukrayna ordusu uçaksavar sistemi ile vurduğu Rus savaş uçağını düşürdü. Uçağın düşüş anı askerler tarafından anbean kaydedilirken, uçaktaki pilotların sağlık durumu hakkında henüz bilgi paylaşılmadı.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Dede 16.03.2022 17:45
    Bolonya siha versin türkiye Nükleher füze açil yapmaya başlamalı görünen köy kılavuz istemez bağımsızlık Nükleher silahta bunu boyle bilin
  • abdulbaki 16.03.2022 13:15
    rusyanın güvenlik kayguları yalandır. rusya sovyetler birliğinden ayrılan ülkeleri tehdit ediyor. etrafından ve sözünden ayrılmalarını istemiyor. en kısa zamanda da hepsine saldıracak. o bakımdan rusyaya karşı bütün dünya dur demelidir.
  • Vatandaş 16.03.2022 09:54
    (Muhsin-Taha ikilisi) aynı rusya ve beyaz rusya yapışık ikizleri gibisiniz. Yazdıklarınıza şunuda ekleyelim, rusya şuan milyonlarca insanın göç etmesine aile dramlarına (hem ukrayna hem suriye) binlercesinin ölümüne onbinlerin yaralanmasına sebep oldu terörizim başka nasıl olur, bizim ordumuz insanımız gibi insancıl değiller ayrıca ukrayna büyük rusyayı nasıl tehdit edecek, kuyruklu rus yalanı, hani tatbikat yapıyorlardı ukrayna sınırında? Rus yönetimide katil ve yalancı şuan aynı abd gibi. Geçende yolda küçük bir kız gördüm, kocaman bir çöp arabasını çekiyordu, sordum sen suriyelimisin, evet dedi, muhsin ve taha; bu çocuğun hayallerini çalan hayatını yıkan hangi alçak veya alçaklar ?
  • Akyurekler 16.03.2022 00:15
    Türkiye olarak çok acil uzun menzilli nükleer başlıklı balistik füzeler üretmek zorundayız
  • Can 16.03.2022 00:14
    Bayraktar ile uzadı bh işgal. Yoksa 3 saatte biterdi Ukrayna.
Daha fazla yorum görüntüle