Rus enerji şirketi Gazprom'un, Kuzey Akım boru hattından doğal gaz sevkiyatının belirsiz bir süreliğine durdurulduğunu açıklamasının ardından Avrupa enerji fiyatlarıyla nasıl mücadele edeceğini şaşırmış durumda.

Birçok ülke vatandaşlarını enerji tasarrufu için harekete geçirmeye çalışırken, bu konuda bir dizi karar yayınlayan Almanya'da yapılan bir eylem dikkat çekti. Artan enerji fiyatlarına karşı Magdeburg'da toplanan binlerce kişinin hükümete 'Kuzey Akım! Kuzey Akım!' sloganlarıyla seslendiği anlar gündeme bomba gibi düştü.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Ali Hoca 07.09.2022 22:35
    Demokrasi ile idare edilen bütün ülkelerin seçmeninin sorumluluğu ortaya bir kez daha ortaya çıkıyor.İsi ehline vereceksin, üstüne bir de ekmek vereceksin demiş atalarımız. Bu iş ideoloji,kin , düşmanlıkla tercih edilemeyecek kadar önemlidir.Tabi içinde bir gram millet,vatan sevgisi varsa.
  • S.Y.T. 07.09.2022 16:34
    Madem gelin ülkemizde otellerimize, birbirinizi yemeyin. Bir masada Rus turist oturuyor, yanındaki masada Alman turist, başka bir masada da Fransız turist.Yemeklerini yiyip kuzu kuzu oturuyorlar. Abd'li turist hele hiç birşeye karışamıyor. Çinli turistte elinde fotoğraf makinesi ,derdi o. Yine kazanan bizim Temelimiz. Ben buna derim medeniyetin adı "Anadolu."
  • abdullah 23 07.09.2022 15:45
    bu kış çoooooooooooook uzun olacak.akıllı idareciler seçmezseniz sonucuna da katlanırsınız.ukrayna gitti bir komedyeni başkan yaptı cezasını canıyla ödüyor. ukrayna rus savaşından almanyaya ne rusyaya yaptırım uyguluyor.dünya lider görsün işte Erdoğan.
  • Ayna 07.09.2022 15:25
    Simdi abd yardim etsin ab ye, etmez abd para üzerine kurulmus bir ülke, bu ab akillanmaz körü körüne abd nin arkasindan giderse olacagi buydu, dünyanin neresinde olursa olsun tüm krizleri cikartan tesvik eden abd dir
  • Direkt 07.09.2022 14:33
    Bu ne acele yaw..Daha havalar soğumadı serinledi sadece..Hele ilk kar düşsün,tipi kar boran başlasın bakalım..O zaman dersiniz Nain..Naın.. :))
Daha fazla yorum görüntüle