Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo'nun, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölümünü "Yaşlı kadın öldü. İyi haber" deyip alkollü içecekle kutlaması büyük tepkilere sebep oldu.

İngiltere tarihinin en önemli isimlerinin başında gelen Kraliçe İkinci Elizabeth, 96 yaşında Balmoral'da hayatını kaybetti. Elizabeth'in ölümü dünya gündemini derinden sarsarken, Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo'nun yaptığı hareket tepki çekti.

AİLE ÜYELERİ HAKKINDA DA İLERİ GERİ KONUŞTU

Santiago Cuneo'nun Kraliçe Elizabeth'in ölümünü "İyi haber" deyip alkollü içecekle kutladı. Twitter'da yayınlanan videonun ardından Cuneo' nun Kraliyet ailesi üyeleri hakkında hakarete varacak sözler sarf etti.

"YAŞLI KADIN ÖLDÜ VE CEHENNEME GİTTİ"

Tüm dünyanın gündemine oturan ölüm haberini keyifle sunan sunucunun, "Yaşlı kadın öldü ve cehenneme gitti. Bu bizim için sonsuz bir mutluluk demek" sözleri Kraliyet hayranlarını kızdırdı.

Yorumlar 77 Yorum Var
  • Adınız 11.09.2022 19:58
    Elizabeti gerçekten tanıyan biriymiş, Alman olduğunu biliyor.
  • Aydin 11.09.2022 00:57
    Erkek adamsin !
  • kenan 10.09.2022 12:21
    berna laçin çok üzülmüş kraliçeye metiyeler yazmış şehitlere niye bir metiye rahmet yazmadın acaba yazık müslümanlar bu insanları protesto edelim bir tuş ile reklamlarını filmlerini izlemeyelim yeter
  • Emeklidur 10.09.2022 11:48
    Ben de merak ediyordum Arjantin'den nasıl bir yorum çıkacak diye.Hani bir ada için İngiltere ile savaşmışlardı.Falkland savaşı.
  • Abdullah 10.09.2022 11:37
    İngilizce öğrenmekten ziyade,İngilizin İnsanlığa ve müslümanlara yaptığı zulümleri bilsek,ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM,derdik...
Daha fazla yorum görüntüle