Danimarka kanalı TV 2 Nyheder'daki sunucu Dünya Kupası'nda mücadele eden Fas milli takımı futbolcularını ve ailelerini maymuna benzetti.

 

Bugün dünyanın en büyüğünün belirleneceği final için nefesler tutulmuşken Danimarka'dan skandal bir haber geldi. 

Faslı oyuncu Boufal ülkesini yarı finale çıkaran zafer sonrası annesi ile sahada kucaklaşmıştı... Danimarka kanalı TV 2 Nyheder'da sunuculuk yapan Soren Lippert, Faslı oyuncuların annelerine sarıldığı anlar gösterilirken maymunların birbirlerine sarıldığı fotoğraf karesini havaya kaldırarak kameralara gösterdi.

Yorumlar 142 Yorum Var
  • Ankaralı 19.12.2022 15:35
    Merhaba, acaba "Ankaralı" adını kara listeye mi aldınız? Görünen köy kılavuz istemiyor değil mi? Bu adı kullanan başka okurların da günahına girmeyin derim. TR de 80 il (biri kara listede) 922 tane de ilçe var. İşiniz zor. Yakala ve listeye ekle. Kolaylıklar diliyorum.
  • Gül 19.12.2022 02:59
    Yanlışlıkla kendi aile albümünden bir resim getirmiş normal. Kedinin ciğer misali
  • Arif 18.12.2022 17:24
    Danimarkada ikamet ediyorum, ve bunlarin aile ve birlik kavramlari diye bir gayeleri yok, hatta duzen oyle bir yapilmis ki, birlikte senin olmandan rahatsizlar. Toptan alisveris fiyat istersen tam tersi fiyat listesi kisiye gore ayarlaniyor, misal sigorta, banka, ve diger toptan alisveris yaparak dusuk fiyat zor aliniyor
  • Mutlu 18.12.2022 16:50
    Danimarkalılarda vefa yok evrim teorisine inan sonra atana hakaret et . Bizim atamız Adem'in fotoğrafı yok. Elimiz ondan boş. Sen de bize atanı gostermişsin . Müslüman bir ülkenin önlerine geçmesi kâfirleri çıldırtıyor. Maskeleri düşuveriyor
  • yergören 18.12.2022 16:36
    Sizler köpek ve domuzlar ile yaşayın doğrusu çok da yakışıyor.
Daha fazla yorum görüntüle