Yıldız futbolcu Kylian Mbappe, memleketi Kamerun’da ailesini ziyaret etti. Kaçırılma ihtimalini karşın Mbappe’ye ağır silahlı ve zırhlı araçların eşlik ettiği görüldü.

Mbappe verdiği röportajda kulübünün astronomik harcamalara rağmen Şampiyonlar Ligi’nin kazanılamamasına yönelik soruya, “Bu bana uygun bir soru değil, Takımı oluşturan insanlara bunu sormalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Ligde üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu seçildim, takımın en fazla gol atan oyuncusu oldum. O yüzden bu soru yukarıdakileri ilgilendiriyor” cevabını vermesiyle gündeme gelmişti.

Takım arkadaşları şikayet ettiler

Bu gelişme sonrası PSG’den 6 futbolcunun adeta kazan kaldırarak Mbappe’yi yönetime şikayet ettiği belirtildi. Sporx’in Sky Sports’a dayandırdığı habere göre, Mbappe’nin sözlerinden rahatsız olan 6 ismin Fransız yıldızın sözlerinin takıma zarar verdiğini söylediği ifade edildi. İki sezon önce Real Madrid’e imza atma aşamasındayken astronomik bir sözleşmeyle ikna edilen Mbappe, önümüzdeki sezon sonundaki uzatma opsiyonunu kullanmayacağını PSG yönetimine bildirmişti. Bir süredir Mbappe’yi bonservis bedelsiz göndermek istemeyen PSG’nin bu yaz yıldız oyuncusunu gönderebileceği konuşuluyordu.

Zırhlı araç ile yolculuk

Bunların ardından Kamerun’daki ailesini ziyaret eden Mbappe, kaçırılma ihtimaline karşı zırhlı araçlar ile yolculuk etti. Öte yandan Mbappe’nin ağır silahlar ile korunduğu görüldü.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Hayırsız evlat 11.07.2023 09:03
    Köyüne yol yaptırsanya la hayırsız.
  • yayacı 10.07.2023 15:58
    Utancından inip yürüyememiş.
  • fatih34 10.07.2023 15:17
    Rezalet bir durum.. Sömürünün izleri tamda burada.. tüm dünya bu vahşeti izlesin...
  • Mehmet 10.07.2023 14:27
    Köyünün yollarını yaptırsan iyi olmazmı. insanlarına vefa borcunu ödemiş olurdun
  • Dayan dalyan 10.07.2023 13:33
    Kamerun'lu fakat Fransa milli takımında oynuyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek