Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla gerçekleştirilen antiterör operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

"HIÇKİMSE BİZİMLE ULTIMATOM DİLİYLE MUHATAP OLAMAZ"

Aliyev antiterör operasyonuna karşı çıkarak küstah açıklamalar yapan başta ABD ve Fransa olmak üzere pek çok Batı ülkesine meydan okuyarak "Bize hor bakanlar, toprağımıza göz dikenler, zaferimizi hazmedemeyenler hiçbir vakit unutmasın, demir yumruk yerindedir ve her zaman yerinde olacaktır. Hiçkimse bizimle ultimatom diliyle muhatap olamaz. Karabağ Azerbaycan'dır." dedi.

ABD VE FRANSA'NIN KÜSTAH ÇAĞRILARI

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Karabağ’da ateşkes çağrısında bulunarak, “ABD, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki askeri eylemlerinden derin endişe duymaktadır ve Azerbaycan'ı bu eylemlerini derhal durdurmaya çağırıyor” demişti.

Fransa Dışişleri Bakanlığı da Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonunu 'Kabul edilemez' diye niteleyerek AB ve ABD'ye 'Güçlü bir cevap vermeliyiz" çağrısı yapmıştı.

 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Mustafa Oguz 22.09.2023 15:40
    ABD ve köpeği fransa derin endişe duymuş muş,kahrolun inşAllah. Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve kıyamete kadarda böyle kalacak inşAllah.Bütün gücümüzle kardeş ülkemiz Can Azerbaycanın yanındayız,gerekirse sivil milis kuvveti olarak Azerbaycan ordusunda savaşmaya hazırız
  • 44 zaloğlu 21.09.2023 13:21
    Helal olsun GARDAŞLARIMA yüce TÜRK MİLLETİ SİZİNLEDİR
  • tober61 21.09.2023 10:27
    adamın hasısın
  • Mahmut 21.09.2023 10:19
    İkinci yahudi devleti kurmak hesapları ama tutmadı tutmayacak Allahın izniyle inşaallah sıra yahudilere gelecek Filistin topraklarından ermemiler gibi sürülecek
  • Türk 21.09.2023 08:57
    Helal olsun.. Tek millet 2 devlet
Daha fazla yorum görüntüle