ABD'li senatör Lindsey Graham katıldığı bir televizyon programında insanlık dışı açıklamalara imza attı. Muhabirin "Sivil kayıplar konusunda duracağınız bir eşik var mı?" sorusuna Graham "yok" cevabını verdi.

ABD'li senatör Lindsey Graham katıldığı bir televizyon programında insanlık dışı açıklamalara imza attı.

Senatör Lindsey Graham CNN'e, Filistinlilerin hiçbir kaybının İsrail'in Gazze'de devam eden askeri operasyonunun kapsamını sorgulamasına neden olmayacağını söyledi.

DURACAĞINIZ BİR EŞİK VAR MI?

CNN muhabiri Abby Phillip Graham'a "(İsrail'in Gazze saldırısı) Sizin için bir eşik var mı ve ABD hükümeti için de ABD'nin sivil kayıpları konusunda bir saniyeliğine duralım diyebileceği bir eşik var mı?" sorusunu yöneltti.

Graham ise bu soruya "Hayır" cevabını verdi. 

Muhabirin “Taktikleri sorgulamaya başlayacağınız bir nokta var mı?” diye sorusu üzerine ise Graham şu ifadelerle yanıt verdi:

ÖLDÜRMEDE SINIRIMIZ YOK"

"Hayır. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra biri bize şunu sorsaydı: “Japonya ve Almanya'nın dünyayı fethetmemesini sağlamak için ne yapardınız? Bir sınır var mı? Yahudileri katletmeye çalışan insanlara İsrail'in yapması gerekenlerin bir sınırı var mı? Cevap hayır. Sınır yok."

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Yılmaz 02.11.2023 16:53
    İnsan görünümlü hayvanlar. Aslında hayvan da değiller çünkü bu zulmü bu katliamı hayvanlar bile yapmaz. İkiyüzlü faşist katiller ve onların destekçileri katiller sürüsü
  • Ertuğrul 02.11.2023 13:59
    Bizim için sınır siviller önümüze çıkan yakalanan terörist katil devlet haini kim varsa akıbeti ölüm olmalı. İdam olmalı.
  • Kstmn37 01.11.2023 21:53
    Köpek balığı gibi kan kokusunu aldılar. Ölene kadar saldırırlar. Bu adileri müslüman ülkelerinin hepsi ülkesinden defetmeli
  • Neco I 01.11.2023 21:52
    Yapılacak şey israil i, geldiği yere gönder ecen
  • Ali Eren 01.11.2023 21:32
    İşte batının gerçek yüzü....Terörist Devlet Ametikanın müzlümana bakışı her zaman bu şekildedir.Asla uluslararası hukuku tanımazlar.İşlerine gelmeyince ise insan hakları yalanı ile bir taraflarını yırtarlar.
Daha fazla yorum görüntüle