Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı Aksa Tufanı adıyla İsrail'e yönelik başlattığı operasyonun ardından İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ediyor.

Hastane, cami, okul, kilise demeden sivil yerleşim yerlerini Hamas'ı bahane ederek bombalayan ve 11 binden fazla masumu vahşice katleden Tel Avivi yönetimi, uluslararası kamuoyu tarafından da dışlanmaya başlandı.

Müslüman dünyanın tepkilerinin dışında, Batı'da da artık halk nezdinde istediği desteği bulamayan İsrail'e tepkiler çığ gibi büyüdü.

Hemen hemen her saat bir protesto gösterisi düzenleniyor. Geçtiğimiz günlerde Washington ve New York tarihinin en büyük eylemleri yapılmıştı. Yine dünden bugüne; Hollanda, Almanya, İngiltere ve İtalya'da İsrail vahşeti protesto edildi. Eylemciler, ateşkes çağrısı yaptı.

LONDRA'DA FİLİSTİN İLE DAYANIŞMA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Londra'da Filistin ile dayanışma için düzenlenen ve sembol mekanlarından Hyde Park'tan başlayan yürüyüş, ABD'nin Londra Büyükelçiliği önünde sonlandı. Göstericiler, Filistin bayrakları ve ateşkes çağrısı yapan pankartlar taşıdı.

MİLANO'DA FİLİSTİN'E DESTEK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

İtalya'nın ikinci büyük kenti Milano'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

İtalya'da, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına yönelik protestolar devam ediyor.

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI TUNUS'TA PROTESTO EDİLDİ

Tunus'ta Ulusal Kurtuluş Cephesi'nin çağrısıyla başkent Tunus'taki Habib Burgiba Caddesi'nde toplanan yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, ateşkesin sağlanmasını talep etti.

CENEVRE'DE FİLİSTİN İLE DAYANIŞMA GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ

İsviçre'nin Cenevre kentinde Filistin ile dayanışma gösterisi yapıldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için kentteki Parc Des Cropettes Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, buradan BM Cenevre Ofisi'nin önüne yürüdü.

Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, "Gazze'ye yönelik soykırımın önlenmesi" çağrısında bulundu.

AVUSTURYA'DA BİNLERCE GÖSTERİCİ, İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SALDIRILARINI PROTESTO ETTİ

Avusturya’nın başkenti Viyana’da binlerce gösterici, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının durması için yürüyüş düzenledi.

Başkentin en işlek caddelerinden Mariahilfer Strasse’de toplanan göstericiler, Filistin bayraklarının yanı sıra "Gazze’de soykırıma hayır", "Özgür Filistin", "Hemen Ateşkes", "Katil Netanyahu" yazılı pankartlar taşıdı.

FRANSA'DA BİNLERCE KİŞİ FİLİSTİN'E DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ

Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya gelen binlerce kişi, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin ile dayanışma göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi. Filistin bayrakları ile dövizler taşıyan göstericiler, Filistin'e destek sloganları attı.

 

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Selim 13.11.2023 16:51
    Güneş batıdan mı doğuyor? Biz dünya'ya ve günahlara öyle bir daldık ki!, biz öyle bozulduk ki cahiliye toplumundan farkımız kalmadı! Biz kıymet bilemedik Allah'ım! Gün maskelerin döküldüğü gündür, gün hakla batılın ayrıldığı gündür. Gün münafıkların açığa çıktığı gün, gün herkesin tarafını seçtiği gündür.
  • keamu 13.11.2023 14:41
    Aferin hç değilse bir tepki verdiniz. İnsan olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah bütün ingilizler sokağa dökülür..
  • İstanbul 12.11.2023 18:08
    İstanbuldan Parisli Güzel kalplere Selam
  • misafir 1 12.11.2023 09:36
    Avripada enazindan sesi yukseltiyorlar, bigger hic bir sey yapamiyoruz
  • İsmail aslan 12.11.2023 07:26
    Fransada bir protestoya katıldım Müslümanların toplamı yüzde 5 bile yoktu geri kalanı Fransız ve yabancı milletti
Daha fazla yorum görüntüle