Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in, dört günlük Orta Doğu ziyaretinin son durağı Katar'da, uçakta yarım saat bekletildiği iddia edildi.

Alman medyasında yer alan haberlere göre Steinmeier, dün uçakla Doha Havalimanı'na indi ancak karşılamada Katarlı bir yetkilinin olmaması üzerine, yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldı.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde, Steinmeier'in uçağın çıkış kapısının önünde beklediği görülüyor.

"ALMANYA'NIN GAZZE POLİTİKASINA TEPKİ" DİYE YORUMLANDI

Steinmeier'in bekletilmesinin, Katar'ın Almanya'nın Gazze politikasına tepkisinden kaynaklanmış olabileceği yorumları yapıldı.

Steinmeier'in eşi Elke Büdenberder ile diğer delegasyonun ise uçaktan daha önce indikleri vurgulandı.

Katar Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Sultan bin Saad Al Muraikhi'nin karşılamasının ardından Steinmeier'in, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani ile görüşmesine zamanında ulaştığı ifade edildi.

BILD'DEN "KATAR'DA ŞEYH KAZASI" BAŞLIĞI

Bild, Steinmeier'ın 67 yaşında olduğunu eşi Elke Büdenbender'in 61 yaşında olduğunu ikilinin 30 derecelik güneşin altında 30 dakika bekletildiğini bunun da büyük bir sorun olduğunu yazdı. İlgili habere "Federal Başkan beklemek zorunda! Steinmeier'in Katar ziyaretinde Şeyh kazası" başlığı kullanıldı.

Yorumlar 88 Yorum Var
  • Silke 30.11.2023 18:48
    Karsilamak. Hata . Kimse karsilamamaliydi.
  • Yavuz Sultan Selim 30.11.2023 18:43
    Almanya sen eski saygı değerli liginin devam mı ettiğini sannediyorsun hele bundan sonra sen ve Japonya'nın durumu çok acayip olacak izleyin ve görün arkadaşlar bu yüzyıl artık bunların giderek bozulduğu yıllar olacak
  • Mustafa 30.11.2023 18:34
    Herkesin anlıcağı bir dil var niye boşuna kendini yoruyorsunuz sen insansan insanlarla insan gibi konuş ölen çocuk kadın yaşlıların vicdanına dokunmayan taştan kalpli nazilere değil mendakka dükka bunlar dağa birşey değil ahiret boyutu çok daha korkunç olacak bunlar için dünyada biraz utanmış neki
  • Mgl 30.11.2023 18:01
    Merdivenleri de yanaştırmayın, yukardan zıplasın inmek istiyorsa
  • metin. 30.11.2023 17:47
    Çok iyi olmuş.Katar'ı tebrik ediyorum.
Daha fazla yorum görüntüle