İngiltere Kralı 3. Charles, başkent Londra'da Noel pazarını gezdiği esnada, Filistin destekçisi bir kadın kendisine seslenerek "Gazze'de ateşkes" çağrısında bulunmasını istedi. Charles ise, kadının Gazze serzenişine kayıtsız kaldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Kral Charles, başkentteki Ealing Noel Pazarı'nı gezerken bir kadının, Gazze'de ateşkes çağrılarını desteklemesi için kendisine seslendiği görüldü.

"FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK KRAL CHARLES"

Görüntülerde, Kral Charles'ın sesin geldiği tarafa yöneldiği fakat kadını görmezden geldiği dikkati çekti.

Protestocu kadının İngiltere Kralı'na, "Filistin'e özgürlük Kral Charles", "Şimdi ateşkes", "Özgür, özgür Filistin", "Mutlu Noeller" diye seslendiği anlar da görüntülere yansıdı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • misafir 11.12.2023 09:40
    Dünyalık yaşayanlar 100 sene yaşasan dalalet üzere ne karın var. ölüp gideceksinz. sorumluluklar hesap verme olarak ahirette karşınıza çıkacak.
  • Morelli 10.12.2023 18:14
    Israilin kurulusuna yapan seytan
  • Misafir 10.12.2023 12:57
    Allah belasini versin, bir ayagin çukurda charle bunu unutma
  • şeytanın askerleri 10.12.2023 12:42
    Baş belası siyonist uşaklarını sarayında eğitip yetiştirip insanların üstüne salan hatta ipini uzun tutup Suriyeye kadar gönderip katliam yaptıranlar da kendileri olduğu için Allah'ın da Kuran'ı Kerim de buyurduğu gibi "gözleri vardır görmez kulakları vardır duymaz ağızları vardır söylemez"
  • Ayyıldız 10.12.2023 11:39
    Finans kapitale esir olan ülke yöneticileri bunlar... Destekleyenlerin hepsi esir... Hepsi katil... Hiçbirinin insan hakları, demokrasi lafları geçerli değil... Hepsi soykırımcı, hepsi katil... Allah hepinizi kahredecektir inşallah...
Daha fazla yorum görüntüle