ABD'nin İsrail'e askeri yardımlarını ve Tel Aviv yönetiminin Gazze'deki sivilleri öldürmesini protesto eden bir grup aktivist, Blinken'ın makam aracına konutundan çıktığı sırada kırmızı renkli boya attı.

Göstericiler ayrıca, Blinken'ın, Virginia eyaletinin McLean semtindeki konutunun karşısına kendisine benzeyen, elleri kana bulanmış bir mumya bıraktı.

"UTANMALISIN"

Bir konvoy eşliğinde evinden ayrılan Blinken'a "utanmalısın" diye bağıran protestocular, Filistin bayraklarıyla aracın ardından bir süre koştu. Protestocular, Blinken'ın evinin önüne döktükleri kırmızı boyalarla da kan görüntüsü oluşturdu.

"SAVAŞ SUÇLUSU"

Ellerindeki tencere ve tavaları birbirine vurarak dikkat çekmeye çalışan göstericiler, Blinken'a "Gazze'de ölümleri durdur", "Savaş suçlusu" diye bağırdı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • ottoman 05.01.2024 09:16
    ulan emerika adamlar başkanlarına protesto ediyor ama abartılı bir mudahale görmedik ilginç geldi bana ama neyse emerika sende bi gün böyle olacaksın
  • Vatandaş 05.01.2024 07:53
    Ey dünya liderleri bizler bu dünyaya bir birimizi i öldürmeye gelmedik.
  • guney 05.01.2024 06:40
    sizin mumya canlanmış...videoyu izlemediniz mi açıklama yazarken:)
  • Helal olsun 05.01.2024 03:29
    Kolay mı orada?, Helal olsun.
  • Ercani 05.01.2024 03:02
    Aynisini TC de yapmaliyiz.Geldigi gectigi butun yollarda kan kirmizi ile boyanmali ( yikanabilen tabiki) aracinada kirmizi boyali yumurtalar atilabilir.Abd TC yi tehdit etmeye geliyor tabiki.dersini vermeliyiz bu katillerin vandalizm olmadan demokratik protestolar pankartlar israil katliamını anlatan resimler gözlerine sokulmali.
Daha fazla yorum görüntüle