Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  yıllarca mühendislik ithal ederek yabancıları Türkiye'yi sömürmesine hiç sesini çıkarmayan zihniyet bugün mühendislik ihraç etmemizden rahatsız oluyor açıklamasını yaptı.

Bakan Karaismailoğlu, "Biz birilerinin lafına baksaydık, ne 1. köprüyü yapardık ne Çanakkale Köprüsü'nü yapardık ne de uzaya uydu fırlatırdık. Yıllarca mühendislik ithal ederken yabancıların Türkiye'yi sömürmesine hiç sesini çıkarmayan zihniyet bugün mühendislik ihraç etmemizden rahatsız oluyor. Siz çok daha rahatsız olmaya devam edeceksiniz. Türkiye gelişiyor, büyüyor. Sizin gibi gençlerle mühendislerle doktorlarla büyüyor. Bütün dünyaya hizmet satacak ve buradan dan gelir kazanacak . Yıllarca bizim ülkemizde gelerek çöreklenip bitmeyen projeleri yönetmeye çalışan, paralarımızı sövüşleyen yabancılara ders olsun diye, şimdi dünyadaki en önemli projelerde Türkiye'nin müteahhileri ve mühendisleri aranan isimlerdir." dedi. 

Yorumlar 80 Yorum Var
  • misafir 24.04.2022 22:54
    Keşke biraz da siyasi ihraç etsek de başka ülkelerde gemicik alınca nasıl yargılanılıyor görsek.
  • cix 24.04.2022 21:10
    biz krizden kurtulmadık belki nankör yorumcular ama içimizdeki çöple samanı ayırt eder olduk içerde hain varken dışarda düşmanı arama lüxümüz yok öğrenilmişlik eziklik sendromu sanırım
  • Misafir 24.04.2022 20:01
    Zeka gerek.
  • Kızılelma 24.04.2022 20:00
    Sayın Bakanım işte onlar Hainlerdir. Türkiyenin aleyhine olan her şeye sus puds kalırlar Lakin Lehine olan seyleride baltalamaya çalışırlar işte onlar su katılmamış hainlerdir.
  • Misafir 24.04.2022 19:16
    Neden anlamadım
Daha fazla yorum görüntüle