İstanbul'dan Adana'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na giden kişi, çirkin bir saldırıyla karşı karşıya kaldı.

Sarık takıp cübbe giyen vatandaşı gören kadın; eline akıllı telefonunu alarak 2596 sayılı kanunu bağıra bağıra okumaya başladı.

Yolcuların şaşkınlıkla izlediği küstah kadın, herkesin Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunlarını uyması gerektiği yönünde çığlıklar attı.

Diğer yolcuların "Kimse sizi dinlemek zorunda değil" şeklinde tepkilerine rağmen, küstah tavırlarından vazgeçmeyen kadın, güvenlik görevlilerinin çağrılmasını istedi.

Yorumlar 327 Yorum Var
  • Doğan 04.04.2018 02:07
    Ya kanunu değiştirirsiniz yada kanunlara uyarsınız! Kanuna karşı gelemezsiniz
  • Sinan 58/1905 03.04.2018 21:31
    Kör şeytan
  • Kardeşçe Yaşa 03.04.2018 19:44
    Bırakın artık isteyen istediğini giysin.İsteyen şort giysin isteyen sarık taksın.Beraber özgürce yaşamayı öğrenelim artık.Dini gerektirsin gerektirmesin, eski olsun olmasın eğer giyen kişi onun içinde rahat,mutlu,özgür hissediyorsa kimse ona bir şey diyemez. İnsanlara artık kapalı,açık,mason,hristiyan gibi sıfatlar takmayın. Bir insan başka bir insanın haklarını ihlal ediyorsa o zaman o insana insanlık nasıl olur gösterebilirsin ama gösterirken başka insanların haklarını çiğnemeden göstermelisiniz. Şehitlerimiz özgürlük için kardeşlik, birlik beraberlik için can verdiler.Lütfen onların aziz hatıralarına saygı gösterip KARDEŞÇE yaşayalım.
  • Miran 03.04.2018 19:34
    Şayet butür bir hareket kendini layik sanan veya hanim efendiye yapılsaydı türkiyede manşet olarak verilirdi ve en az bir ay ekranlarda izliyor olacaktik ama ne yazik ki yapılan dini degerlerini yaşayan biri olunca diller çogu insanlar tarafından lal olur gündemden pek yer bulmaz
  • Zehra 03.04.2018 19:16
    Kendilerini mi özgürlükçü sanıyorlar acaba o adam senin ne giydiğine karışıyormu karışmıyor sen ne diye karışıyorsun neden o adam ın özgürlüğünü elinden alıyorsun yaptıkları tamamen bir saçmalık ne hakkı varki o kadının o adamı herkesin önünde rencide etmeye böyle haksızlık görmedim ya hepsi saygısız ve ahlaksızlık teki ne yani sarık giyince o adam türk olmuyormu yada sarık giydi diye canavar mı oluyo
Daha fazla yorum görüntüle