Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir öğretmenin okul bahçesinde veli ve iki oğlu tarafından darbedildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

21 Ekim'de ilçeye bağlı Cumhuriyet köyünde bulunan Süleyman ve Muazzez Ersönmez Ortaokulunda Müdür yardımcısı ve Görsel Sanatlar öğretmeni Yasin Güneş, davranışlarından şikayetçi olduğu öğrencinin durumunu okul idaresine bildirdi. Okul idaresi de durumu öğrencinin velisine iletti.

İki çocuğuyla okula gelen veliyi kapıda karşılayan öğretmen Güneş, öğrencinin durumunu anlatarak konuşmak üzere onları odaya davet etti.

Daveti kabul etmeyen veli ve iki oğlu öğretmeni okul bahçesinde darbetmeye başladı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde öğretmenin veli ile iki oğlu tarafından uğradığı saldırı ve yerde tekmelenmesi görülüyor. Okuldaki diğer öğretmenlerin araya girmesiyle saldırganlar okuldan uzaklaşıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 145 Yorum Var
  • Nxjssk 26.10.2019 14:25
    Adalet olmadikca. Insan polisden korkmayinca. Birsey olmas
  • Turgut 25.10.2019 20:45
    Yorumlari ile ogretmene destek cikan hetkese tesekkur ederim. Ben de bir ogretmenim. Şiddete libc bir cok defa maruz kaldim. Cok sukur Allah her seferinde beni guclu kildi . Yumruklarimla iftihar ediyorum. Cunki beni hic bir kimse korumadi. Hakli olnama ragmen kanun alehhimde oldu. Cunku siasi degildim. Aldigim butun cezalarla da iftigar ediyorum. Izi bu hale getirenleri siddetle kınıyorum
  • CESUR 25.10.2019 15:50
    Bir baba olarak Öğretmene yapılan terbiyesizliği kınıyorum.Biz böyle davrandığımız sürece yeni nesil dahada bozulacak.
  • Hüseyin Karatekin 25.10.2019 13:21
    Arkadaşlar okulun bahçesinde ki o pusulanın renkleri ne dikkatinizi çekerim derhal silinmeli
  • Hilalinurr 25.10.2019 08:39
    Sağlık Bakanı gibi Milli Eğitim Bakanı da Saygı değer Öğretmenimin arkasında durmalı, gerekli cezai işlemleri başlatması gerekir. Ne yazık ki Öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermiyoruz. Birkaç sendika temsilcisi olayı kınayan basın açıklaması yapacak ve konu kapanacak. Geçmiş olsun Saygı değer Öğretmenim!!
Daha fazla yorum görüntüle