Elazığ'da depremde ağır hasar gördüğü için yıkım karalı verilen binanın çökme anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Alınan bilgiye göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 6,8 şiddetindeki depremin ardından hasar tespit komisyonunca ağır hasarlı olduğu tespit edilen binaların yıkımına devam ediliyor.
Bu kapsamda ekipler, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Petek Sitesi'ndeki bir apartmanda kontrollü olarak yıkım çalışması başlattı.
Hava şartları nedeniyle yıkımına ara verilen 4 katlı bina büyük bir gürültü ile kendiliğinden çöktü.
Çevrede korku ve paniğe neden olan binanın çökme anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Deniz 02.02.2020 18:39
    Madem herkes evinin çürük olduğunu biliyor neden tedbir almıyor?Benim evim istanbulda ve kalitesiz yapım!Şimdi devlet kentsel yap diyor,kolaylıklar sağlıyor,kira desteği veriyor!Devlet başka ne yapabilir !Dünyanın hiç-bir yerinde herkese ev yapabilecek güçte bir devlet yok !Bakın amerikaya ,Dünyanın en çok evsizinin olduğu ülke!Allah ülkemizi her türlü afetten korusun .
  • erpinar 02.02.2020 18:24
    ne ilginç yorumlar var! Hem evini depreme uygun yapmayacaksın hem de devleti suçlayacaksın!
  • Muhacir 53 02.02.2020 17:13
    Allah devletimizden razı olsun, yaralara merhem oluyor. Rabbim beterlerinden korusun yurdumuzu.
  • Ugur 02.02.2020 17:01
    Elazigin yarisindan fazlasi boyle. Ekipler gelip el feneri ile bakip gecistiriyor. Yarin oburgun bisey olursa kimse hesabini veremez. Bizim bina da dahil.
  • Ali 02.02.2020 14:04
    Elazığ da ağır hasarlı bina çok.,ama bu medyada fazla yer almıyor. Yeni binaların yapımına bir an önce başlanmalı, yapılacak çalışmalar ve ödeme var mı yok mu açıklama yapılmalı. Her şey muamma.Bu kadar acının travmanın üzerine birde bu konular...