Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ katıldığı canlı yayın programında, Şehir Hastaneleri ile ilgili ortaya atılan "hastanelere garanti verildi" iddialarını yalanladı.

Akdağ yaptığı açıklamada; "Bu hasta garantisi lafını kim çıkardıysa, bunu bir şehir efsanesi haline getirdiler. Şehir hastanelerinde hasta garantisi falan yok. Cümlemi tekrarlıyorum Şehir hastanelerinde hasta garantisi falan yok" dedi.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Selami 22.04.2020 21:33
    Yeteneksiz beceriksiz CHP Türkiyenin Sağlık gücü karşısında ezilince yalana ,iftiraya başladı. Hoş zaten başkada sermayeleri yok ya.
  • Mehmet 22.04.2020 21:21
    Allah bütün iftira edenleri Yok yere bu hükümeti kötüleyenleri Kahru perişan etsin
  • ismail hakki efendi 22.04.2020 19:20
    52 yildir isvecte ikamet ediyorum bÖyle bir hastahane ve saglik sistemi hic bir avrupa ulkesinde görmedim ve hic bir muhalefet partisinin yapilan bu super hastehaneleri elestiren bizim ulkemiz de oldugu gibi bu yatirmlari elestiren ulke görmedim bu hastahaneleri isvecte ruyanda görursun burda istedigin zaman hastahaneye bile gidemiyorsun tayyip erdogan nobeli coktan hak etmis bir baskandir vesselam
  • Kafkasyalı 22.04.2020 19:14
    Dünyanın en yeni trendi elektriksiz, prizsizvantilstörsüz yeni sahra hastanesi. İmzaCHP
  • kaptan44 22.04.2020 18:42
    hasta garantisi ne oluyor ya .. yani hastaneye giden hasta garanti iyileşiyormu veya ölüyormu ne demek bu bilinmeyen anın garantisi ne sanki beyaz eşya alıyon .. GARANTİSİ VARMI GARANTİ. var abicim KAÇ GÜN VEYA NE KADAR VS. abicim tam size göre garanti...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek