CHP'ye yakın Halk TV ekranlarında yayınlanan Akşemseddin belgeseli izleyenleri şaşırttı. Defalarca tekbir seslerinin duyulması şaşkınlıkla karşılandı.

CHP'ye yakın Halk TV'de Şirin Payzın'ın moderatörlüğünde, Levent Gültekin ve Murat Sabuncu'nun daimi konuk olduğu 'Sözüm Var'a, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun çirkin sözleri gerekçe gösterilerek en üst sınırdan RTÜK tarafından program durdurma ve idari para cezası kesildi.

RTÜK'ün almış olduğu karar Karar bugün saat 11.30 sularında Halk TV'ye tebliğ edildi ve tebligatta cezanın bugünden itibaren uygulanacağı kanala bildirildi. Bugün akşam yayınlanan 'Sözüm Var'ın saatinde RTÜK tarafından uygun görülen programlar yayınlandı. Bunlardan biri de Akşemseddin belgeseliydi. İstanbul'un fethinin anlatıldığı sırada Tekbirler yükselmeye başladı.

İzleyenler Halk TV'de neler oluyor diyerek şaşırdı. Sosyal medyada da Halk TV ekranlarında çıkan zorunlu yayın büyük ilgi uyandırdı. "Halk TV hidayete erdi" mesajları paylaşıldı.

Altyazı bantını okumayan insanlar ise gördükleri karşısında şaşırdı.

Ayrıca zorunlu yayın gereği hat sanatıyla ilgili bir belgesel bile yayınlandı

Yorumlar 21 Yorum Var
  • A.eren 14.05.2020 17:31
    Ha gayret bu yolun sonu CENNETTİR.
  • Osman 14.05.2020 17:00
    Hani bunlar laikti. size göre din ile devlet işleri ayrı olmalıydı. noolduuu dini kendi kirli siyasetinize alet ettiniz. sahtekarlar.
  • keskin dede 14.05.2020 16:49
    chp mi inanamam, tekbir getirecekler ,sokaktaki başörtülü müslümanlara saldıran bunlar .
  • abdullah bir 14.05.2020 16:33
    Virüslü bir beyini tedavi edemezsiniz. Hem bu virüs bugünün virüsü değil. Yaklaşık 250 yıllık bir virüs.
  • halil 14.05.2020 15:34
    ancak boyle imana gelirler..devamli verilmesi lazim..zorunlu olarak...
Daha fazla yorum görüntüle