Başkan Erdoğan, bundan 34 yıl önce kürsüde yaptığı konuşmada bir dünya lideri olacağının işaretlerini vermişti bile…

Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında gerçekleşen Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde bir konuşma yapan ve konuşmasının satır aralarında “Bir çağ kapanır, bir çağ açılır!” şiirini okuyan Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün hakikat erlerinin yaptığı mücadelelerden ve içimizde kırdığımız ve kıracağımız nefis putlarının hesabını yaptığımız gündür.

Zira;

Geceler vardır, uykuyla geçer.

Sarhoş kusmuklarıyla lekelenir!

Geceler vardır, ihtiraslar çağıldar.

Yuvalar yıkılır!

Geceler vardır, dirilişe gebedir!

Fecr olur!

Şehr-i İstanbul Feth olunur!

Bir çağ kapanır, bir çağ açılır!”

Yorumlar 27 Yorum Var
  • yılmaz 27.07.2020 02:36
    söz verdiğiniz halde kitlerdeki taşeronlara neden kadro vermediniz
  • erol 27.07.2020 01:30
    Erdoğan'ı 90'lı yıllarda 6 aylık ist.belediye başkanı iken canlı olarak selim sırrı tarcan'da ilk defa dinlediğimde; şok olmuştum, donmuştum ki; tüm salon donmuştu, sinek uçsa sesi duyulur, konuşması bittiğinde şaşkınlıkla yanımdaki Çorumlu Mustafa yılmaz arkadaşıma (fanatik refaylı kendisi) Sizde böyle bir insan varmıydı dedim, evet işte görüyorsun dedi; Hayranlıkla bu adam başbakan dedim hangi partiden çıkarsa oyum bu adamındır, Bu adamda Osmanlı havası esiyor dedim. ve aradan 24-25 sene gibi bir zaman geçti beni yanıltmadı, Allah (c.c.) hep yanında olsun. ben MHP'li biriydim böyle birini MHP'lideri olarak görmek isterken; nasibe bak; Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
  • Kıbrıslı 26.07.2020 10:39
    ALLAH yardımcın olsun, ömrüne bereket, sağlık versin koca reis.
  • durani 25.07.2020 21:35
    Yahu şu adamın inancına, ahlakına, zehir gibi hafızasına, konuşurken yapığı tonlamaya, Ümmetin ve Türk milletinin düşmanlarına karşı sergilediği tutuma, ne kadar güçlü olursa olsun başta fetö olmak üzere tüm teröristlere karşı dik duruşuna ve ömrümün saymaya yetemeyeceği kadar olan meziyetlerine bakın, bir de kılıçdaroğlu denilen herife bakın. Bunları kıyaslayan bir beyin nasıl olursa reisden vazgeçer de böyle terör aşığı bir kişiye gönül bağlayabilir. Allah reisimize uzun ömürler ihsan eylesin.
  • 61KENARABENİ 25.07.2020 19:33
    Bunca yıl sabrederek delinen beton kafaların içindeki islam düşmanlığının ,kin ve nefretinin, birilerinin apoletlerindeki kırılamayan pranga yıldızlarının kolay kolay pes etmediği ve müslümanlara kan kusturmayı görev addetmiş soysuzların karşısında en büyük silahımız SABIR ve GAYRET olmuştur.Prangaları yıkmak demirden dağları eritmekten daha zordu ve biz o zor'u başardık evvelALLAH lakin hiçte kolay olmadı...Kolay kazanılmayanlarda kolay kaybedilmez inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle