Bursa'da bir ev hanımı temizlik yaparken altınlarını lavobaya düşürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen BUSKİ ekipleri kanalizasyonda kazı yaparak 7 çeyrek altını bulmayı başardı. Büyük sevinç yaşayan kadın Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşletmesi (BUSKİ) ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirdi. 6 katlı binanın 3.katında oturan kadın boynunda 7 çeyrek bulunan kurdelayı lavobada temizlik yaptığı esnada düşürdü.

Kanalizasyona giden çeyrek altınlar için belediyeden yardım istendi. Devreye giren kazı ekipleri apartmanın giderlerinin olduğu alanda kazı yaptı. Kazı sonucu kanalizasyonun içerisinde kurdeleye bağlı altınlar çıkartılarak düşüren bayana teslim edildi.

Altınlarına kavuşan kadın ekiplere teşekkür etti. Altınlarına kavuşana bayan evine giderken ekipler ise kazı yaptıkları yerde çalışmalarını bitirip kazıyı kapatıp olay yerinden ayrıldılar.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • dogrucu 04.09.2020 23:28
    7 ceyrek altin kac lira? bu kadarcik altin icin kazi yapmaya degermiydi?
  • Aynur 04.09.2020 22:17
    Adem yorumcu dogru söylüyor. Itfaiyenin yangin söndürmeyle ,kanalizasyondan altin çikarmayi bir sayan cahillere duyrulur. Kardeşim biz o bayana yardim edilmesin demiyoruz, Itfaiye yaptigi hizmetin bedelini almaliydi, sen devletin imkanlarini kendi özel işlerinde çaliştirirsan bununda ücretini bizahmet ödemelisin. Yangin başka bu yapilan bambaşka ,kesinlikle mukayese edilemez.
  • Serhat 04.09.2020 21:54
    Adem'e hak veriyorum bu konuda. Vatandasin keyfi hatalarinin bedelini devlet ödememeli. Aksine bu tür hizmetler ücret karsiligi yapilmali.
  • Bir Dost 04.09.2020 21:46
    Arkadaşlar, 7 çeyrek değerinde altın bulmak için nekadar bi kazı yapmak gerekiyor? Bilen yazarsa sevinirim. Eminim bundan çok çok daha fazladır.
  • Samsunlu 04.09.2020 20:42
    Bir insan neden boynunda çeyreklerle dolanır? Bu nasıl bir görgüsüzlüktür?
Daha fazla yorum görüntüle