Mağazacılık yapan bir vatandaş sokak röportajında 18 yaşındayken Ecevit'in son dönemindeki kriz zamanıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara geldiği zamanı kendi hayatından örneklerle kıyasladı.  

İşte sosyal medyada büyük beğeni toplayan o sözler;

"ECEVİT ÖLDÜ ÖLECEK"

Ecevit öldü ölecek mahvoldu, hala kürsülere çıkıyor, titreyerek çıkıyor. Ülkede çivi çakılmıyor., mahvolmuşuz, bir şey yapılmıyor ve ben 18 yaşımda bu farkındalığımla Erdoğan'ı görünce bir kurtuluş gördüm açıkçası. Oyumu ona verdim, hep de ona verdim, hiçbir zaman da pişman olmadım. Kızdığım yönleri de var ama artı ve eksiyi önüme koyduğum zaman artısı fazlayla bir kimsenin, arkadaşlıkta da böyledir. Ağabeyim de olsun, annem, eşim, babam da olsun artısı fazlaysa ben o insanı tabi ki destek olurum. Eksisi fazlaysa tabi ki destek vermem. 

"GOOGLE'I AÇMAK LAZIM, GECE OLUR"

Baktığın zaman artıları gerçekten fazla burda sayamam Google'ı açmak lazım, gece olur. Bugün ben işyeri sahibiyim, 4-5 personeli zor yönettim. Arkamı döndiğimde yapmadıkları iş çevirmedikleri kalmadıklarını da gördüm. En güvendiğin adamın sırtından vurduğunu da gördüm. bir de devlet yönettiğinizi düşünün, çok zor herkes size saldıyor.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Ayse 15.11.2020 09:39
    İşte bukadar
  • İŞTE TÜRK KADINI 14.11.2020 12:55
    Tarafsız açısı ve değerlendirme işte tam da böyle yapılır,Sen gibiler var olsun bu ülkede!!!
  • MEHMET 14.11.2020 12:08
    tam da bu! gerçekten! bayıldım yoruma!
  • Ekn 14.11.2020 12:04
    Çok güzel ifade etti :)
  • Mehmet Naim 14.11.2020 10:52
    Ağzına sağlık hanım kardeşim Allah senden razı olsun ... İmamoğlu sana kurban olsun.. senden kurs alırsa belki bir akıllanır..
Daha fazla yorum görüntüle