CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına katılan Hakan Bayrakçı, 'CHP'yi bırak AK Parti'yi eleştir' diyenlere sert tepki gösterdi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programında SONAR Araştırma Şirketi'nin sahibi Hakan Bayrakçı, kendine yöneltilen sorulara sert çıktı.

Hakan Bayrakçı, kendisine "CHP yerine AK Parti'yi eleştir" diyenlere "Kazananın neyini eleştireyim?" diyerek tepki gösterdi.

"BU İNSANLAR LİDERE BAKIP OY VERİYOR"

Hakan Bayrakçı açıklamalarında, Her seçim yeni bir umut, bu seçim bilmem ne kuşağı, öbür seçim dostlar yav insanlar bunlara bakıp oy vermiyor. Lidere bakıp oy veriyorlar

"LAN KAZANANIN NEYİNİ ELEŞTİREYİM"

Muhalif seçmen bilmiyor. Bana diyorlarki sen CHP'yi eleştireceğine AK Parti'yi eleştir diyorlar. Lan kazananın nesini eleştireyim, 50 alıyor. 52 alıyor. 20 seçimdir alıyorlar.

"ADAMI BEĞENİYORLAR SENİ BEĞENMİYORLAR"

Adamı beğeniyorlar seni beğenmiyorlar. AK Parti gitsin diyen yüzde 50 seçmene en büyük hakaret budur.

 

Yorumlar 40 Yorum Var
  • R.aktas 05.01.2021 22:03
    Adam gibi eleştiri yaptı.muhalefet kendini yenileniyor bunun yerine yeni yeni dostlar entrikalar yalanlar peşinde dolanıyor darbe ediyor su diyor bu diyor bi şey demiyor ne o? Halk yani seçmen nediyor ne istiyor diye sormuyor.!!!.
  • Adanalı. 05.01.2021 20:38
    Afferin bayrakcı tam 12.
  • Çiçek. 05.01.2021 17:43
    Süper YORUM adam olanı söyliyor Dogru bence. her şey ortada sapıkları koruyan suçluları koruyan kadınların örtüsüyle ugraşan terörist seven 1 parti başkanını kim ne yapsın ya heeee 1 de yalanlar bitmeyen yalanlar iftiralar kendilerini mükemmel gören ler 1 AYNAYA BAKSIN
  • Misafir 1 05.01.2021 17:09
    Teşekkürler Hakan bey açık sözlü olman güzel.
  • Akocak 05.01.2021 16:54
    Bırakın Hakan Bayrakçıyı artık. Adam sürekli manipülasyon peşinde. Bunlar huylarından asla vazgeçmezler. Tayyip Erdoğan demek vatan demek, bayrak demek, İslam Ümmeti demek. Onun karşısında olan herkes bu dediklerimin karşısındadır.
Daha fazla yorum görüntüle