Avcılar’da, sokakta yürüyen iki arkadaş henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Şahıslardan biri, aniden çıkardığı bıçakla arkadaşını yaraladı. Kavgayı gören bir kadın, saldırgana saksı fırlatırken, o anlar kameraya yansıdı.

Olay, 24 Mayıs Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, arkadaş olan Çağlar Ç, ile Serdar S., sokakta yürüdükleri sırada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İki arkadaş arasında çıkan tartışma büyümesiyle Serdar S, yanındaki bıçakla arkadaşı Çağlar Ç’nin karnına doğru sallamaya başladı. Aldığı bıçak darbeleriyle bir anda yere yığılırken, saldırgan serdar S, ise kaçmaya başladı. Olayı gören sokaktaki bir kadın kaçan saldırgana saksı fırlattı. İhbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulans ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Şüphelinin yakalanması için Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin yaptığı çalışma başlattı. Yapılan çalışmada şüpheli Serdar S, evinin önünde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlı Serdar S.’nin daha önce çeşitli suçlardan 7 sabıkası olduğu öğrenildi.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Zeki Ertuğrul 30.05.2021 18:07
    Adam adli kontrol şartıyla salıverilmiş. Muhtemelen hakim kızmıştır. git işini adam gibi yapta gel diye.
  • Kuzgun 30.05.2021 05:40
    Mıllet travma gecırıyor bu onların kotu olusundan degıl cevresel olaylara karsı . aklı yarım olanların bır ısyanı . bu sekılde tepkı gosterıyorlar . allah sonumuzu hayır eylesın.
  • Kenan 30.05.2021 01:20
    Turkiyenin hali bu, 7 sabikali adam disarda, binlerce masum icerde
  • Mizah 30.05.2021 00:08
    7 sabıka azmış yarın hakim serbest bırakır. Hele hele bir kaç kişi öldürsün sonra içeri belki atarlar.
  • Cem 30.05.2021 00:07
    Bu nasıl adalet abi ya 7 sabıkası var ne bekliyorsunuz nasıl çıkarıyorsunuz illa birinimi öldürsün? Ki o potansiyel var bunda...Allah kötü insan olmaktan ve kötü insanlardan bizleri korusun amin..
Daha fazla yorum görüntüle