Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in bir süre önce kapanan Artı Bir TV ile ilgili açıklamaları Uğur Dündar'ı çılgına çevirdi.

Yılmaz Özdil, Sezgin Baran Korkmaz'ın desteği ile Uğur Dündar'ın Artı Bir TV'yi kurduğunu iddia etti.

Uğur Dündar, TELE 1 ekranlarında Yılmaz Özdil'e çok sert tepki gösterdi. Dündar, ''Yılmaz Özdil beni sırtımdan hançerledin, cenazeme bile gelmeyeceksin. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Yazıklar olsun! Utan be' Karşıma çıkarsan çok fena yaparım,yerin dibine gir.. ifadelerini kullandı.


YILMAZ ÖZDİL NE DEMİŞTİ?

Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından Uğur Dündar'ın kara para ile Artı Bir TV'yi kurduğunu ima etmişti.

Özdil, ''Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!'' demişti.

Yorumlar 130 Yorum Var
  • Onur 23.06.2021 22:01
    Adam kasasını sizin sayenizde doldurdu şimdide üç maymunu oynuyor bukadar basit sizlere de ders olsun...
  • ayhan birol 23.06.2021 17:02
    araştırmacı, gazeteci, hıfsızsıha uzmanı, işte hayat filminin aktör jönü, soğukoluk hafiyesi, üfürükçü hoca takipçisi, dövüş sanatları ustası, sövüşleme hastası, mavi gözlü çakırcalı uğur efe....geliyooor....çıkma karşısına yozdil... uğur efe'yle kapışmak denize villa yürütmeye benzemez, yerin dibine sokar villayı senle birlikte...Demedi deme...
  • TURA 23.06.2021 14:39
    uğur dündar için hayatının en dürüst gazeteci tanımını yapanların kendi hayatı hikayedir derim. geçecen o işleri. üç aşağı beş yukarı hepsi ...
  • Ali 22.06.2021 21:33
    Daha beter olun,Alla Düşmanları mı bir birine düşürmüş
  • Yasemin Bilen 22.06.2021 19:43
    Uğur dündar hayatımda gördüğüm en dürüst ve en cesur gazetecidir.Atılan hiç-bir çamur O'na yapışmaz.O'nunla gurur duyuyorum.
Daha fazla yorum görüntüle