Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), 16. Olağan Genel Kurulu’nda Halk edebiyatı araştırmacısı ve halk müziği sanatçısı Recep Ergül başkan seçildi. Başkan Recep Ergül bugün MESAM Genel Merkezinde yapılan basın toplantısında genel kurul değerlendirmesi yaparak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Recep Ergül genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarına dikkat çekerek MESAM’ın adil şekilde yönetileceğine vurgu yaptı.

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) 16. Olağan Genel Kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Recep Ergül, Cahit Berkay ve Sümer Ezgü gruplarının yarıştığı genel kurulda, Ergül'ün yer aldığı "Değişim ve Reform Grubu" seçimi kazandı.

Recep Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "MESAM’da dostluk, sevgi, barış ve projeler kazandı. Son dakikada, 3 grubun bana karşı birleşmelerine rağmen, MESAM tarihinin en yüksek oylarıyla bize teveccüh gösteren bütün MESAM Üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok güzel şeyler olacak..." ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 10 yıldır Arif Sağ ve onun belirlediği grubun yönettiği MESAM'da 1350 sanatçı ve eser sahibinin katıldığı genel kurul ile yönetim değişmiş oldu.

"Değişim ve Reform Grubu", Recep Ergül'ün yanı sıra Coşkun Sabah, Fuat Güner, Suat Suna, Zülfü Beyhan, Selim Çaldıran, Alex Tataryan ve Abdülkadir Doğan'ın da aralarında yer aldığı isimlerden oluşuyor.

Başkan Recep Ergül bugün MESAM Genel Merkezinde yapılan basın toplantısında genel kurul değerlendirmesi yaparak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Recep Ergül genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarına dikkat çekerek MESAM’ın adil şekilde yönetileceğine vurgu yaptı.

 

Muhabir: Müge ÇAKMAK

Kamera: Cenk ŞENOĞLU

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Ziya Pantu 23.08.2021 23:19
    Hayırlı Olsun Yolun Açık Olsun Sayım BAŞKAN
  • Seda erez 10.07.2021 09:32
    Ben mesam üyesiyim ve 20 gün önce evim yandı müzik susmasın projesinde ödenek almadım belkide ben internet başvurusunu beceremedim ben mesam yönetim kurulu ile paylaşmama rağmen herhangi bir Ödem e ya da torpil durumu yaşamadım kimse kara calmasin dune kadar mesam tuzu kuru bir ömür çalışmasa ac kalmayacak kişiler tarafından yönetildi gerçek haklar mi arandı sanki . Ben yeni yönetimi sayin recep ergül ve kurulunu canı gönülden tebrik ediyor ve destekliyorum
  • yusuf topsloglu 07.07.2021 00:12
    Mesam olması gereken bi yönetim kuruluna kavuştu çok şükür Kimse karalamaya çalışmasın bunu
  • Habip Atalay 06.07.2021 23:59
    Yıllardır Sömürüldük emek dediler emeğimizi çaldılar, Özgürlük dediler Özgürlük sadece kendilerinin içerisinde oldu... Telif avcılarına Geçit yok Nasıl bir yaratık bunlar anlamış değilim pes doğrusu utanma yok arlanma yok... Ben ve Arkadaşlarım kendi irademizle Recep Ergül ve Yönetimini Destekledik... Benim irademe hiçbir kimse ipotek koyamaz.!!
  • Mustafa pordoğan 06.07.2021 23:55
    Sizi biz biliyoruz sonun kadar Açık çek veriyorum yolunuz Açık olsun güzel kardeşim Hem masamın hem gölümüzün Başkanı Sensin gerisini boş ver
Daha fazla yorum görüntüle