Yenikapı-Hacıosman (M2) hattının Osmanbey durağından metroya binen yabancı uyruklu bir kadın ve arkadaşı, uyarılara karşın maske takmayınca metrodan indirildi.

Osmanbey durağından metroya binen kadın maske takması için vatandaşlar tarafından uyarılınca, bağırarak tepki gösterdi.

Kargaşayı önlemek üzere yolcuların takması için uzattığı maskeleri yere fırlatan kişi, bağırarak hakaret etmeyi sürdürdü.

Kadın ve arkadaşının metrodan inmesini isteyen vatandaşların uyarısı üzerine güvenlik görevlileri, 2 yolcuyu Şişli-Mecidiyeköy durağında indirdi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Yorum 26.10.2021 06:33
    Toplum Temel e mi uysun, bilim kuruluna mı.
  • Hüzün 26.10.2021 01:11
    Sahipsiz memleket ! Afrikalı bile bize kafa tutuyor ...
  • temel 26.10.2021 00:32
    norvec gibi virus bitti konrol altinda de zaten maske olsa degisen bir sey yok asi olan oldu takmak isteyen takar bosuna eziyet bir yerde indirim oldumu herkes orda yada miting toplandi oldumu partini maske takan mi var kisaca on dk kalmis olsan bile degisen bir sey olmaz takmak isteyen takar asi olan oldu zaten
  • ismail 26.10.2021 00:30
    dün büyükelçileri bugün bunlar. yok öyle yağma. sözde medeni avrupalı ve abdli neyse. kendi ülkelerinde olsa çoktan kelepçeyi yemişlerdi. yatıp kalkıp dua etsinler. benim anlamadım yorumculardan gelen acayip tepkiler oluyor. arkadaş maske çöp olması önemli değil. önemli olan o sümsüklerin kendilerini dokunulmaz zannetmeleri. ayrıca çöpse takmayın canım. üç günlük dünyayı 50 kuruşa değişiyorsan sıkıntı yok.
  • Deniz 26.10.2021 00:29
    Peki hakkında hiç bir işlem yapılmamış mi?maske takmamanin cezası ne oldu!Güvenlik dışarı çıkarıp kurtulma derdin de ,çağır polisi ödesin cezayı, bak yapıyor mu bir daha !
Daha fazla yorum görüntüle