Trabzon’un Akçaabat ilçesinde uygulama noktasında durmayan bir otomobil sürücüsü trafik polisine çarparak kaçtı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Söğütlü mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bu gece saat 22.51 sıralarında Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği rutin uygulama sırasında Yusuf Ceylan (40) isimli trafik polisi durdurmaya çalıştığı aracın sürücüsünün kendisine çarpması sonucu şehit oldu. Çarpan araç sürücüsü hızla uzaklaşırken, yaralı trafik polisi önce ilçedeki Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne ardından ambulans ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis memuru Yusuf Ceylan (39), şehit oldu.

'DUR' İHTARINA UYMAYAN EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN ÇARPTIĞI POLİS ŞEHİT OLDU

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü sürücü K.E.T.’nin (16) otomobille çarptığı polis memuru Yusuf Ceylan (39), şehit oldu.

Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, K.E.T. yönetimindeki 61 ABU 585 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan K.E.T. aracıyla polis memuru Yusuf Ceylan'a çarparak kaçtı. Yaralanan Ceylan, çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre sonra otomobilini bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan K.E.T. polis tarafından yakalandı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen K.E.T. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KURTARILAMADI

Hastanede tedaviye alınan polis memuru Yusuf Ceylan, bu sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Samsun nüfusuna kayıtlı, Akçaabat Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Ceylan, kentte düzenlenecek törenle memleketine uğurlanacak.

Bu arada, K.E.T.'nin polisi memuruna çarptığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 90 Yorum Var
  • İbrahim Gürbüz 22.11.2021 11:46
    Namazlı niyazlı güzel bir kardeşimizdi Allah rahmet eylesin Güzel Kur'an ve ezan okurdu. Allah şehadetini kabul buyursun
  • Abuzer 21.11.2021 21:37
    Bu cocuğu yedisdirenler simarik sorumsuz bu dunyada.da öbür dunyadada sorumludur en ağir cezalan cezalandirilmali bir hayat cok önemli
  • Mucahid 21.11.2021 19:33
    Alkol hafifleştirici sebeb değil ağırlaştırıcı sebeb sayılmalı kendisini büyük görüp araba kullanan büyük gibi ceza almalı ehliyeti de yok cezayı hakim değil Şehid polisin annesi vermesi lazım adalet yerini bulsun.
  • Mehmet 21.11.2021 19:31
    Dünde böyle birinin annesi çocuğuma orantısız güç kullanmışlar diye basbas bağırıyordu davacıyım diye alsana sonuç hanımefendi bu şehidin hakkı nasıl ödenir
  • Acaba? 21.11.2021 19:24
    Bu ehliyetsiz be alkollüleri trafikte kim yakalayacak? Tabiki emniyet güçleri. Acaba gerekli denetlemeler yapılmıyor mu?
Daha fazla yorum görüntüle