CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Millet İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki kontenjan paylaşımını itiraf etti. Katıldığı canlı yayında belediyeye 655 kişi alınacağını açıklayan Cengiz, "Adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Kavgamız dövüşümüz yok." dedi.

CHP'li belediyelerdeki kadroların ittifak ortakları arasında bölüşüldüğünün itirafı CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz'den geldi.

Antalya'dan yayın yapan Kanal V Televizyonunda “Yüksek Tansiyon” isimli programda Kanal V Haber Müdürü Ali Buldu'nun canlı yayın konuğu olan CHP Antalya İl Başkanı'nın yaptığı kontenjan paylaşımı tartışmaya sebep oldu. 

Kanal V ekranlarında açıklamada bulunan Cengiz, "Şu anda büyükşehir belediyemiz 655 kişilik bir ilan çıktı. Yedinci ayda açıklanan tasarruf kararnamesi gereği yeni bir alım yapma şansı yok. Emekli olan, istifa eden veya vefat edenlerin yerine boşalan kadrolara İŞKUR'dan ilana çıkıyorsun. Başvuru 20 binin üzerinde." diyerek işçi alımıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

ARAMIZDA KONUŞUP HALLEDİYORUZ

Daha sonra kontenjan paylaşımı itirafında bulunan Cengiz, “Orada kontenjandan yana sıkıntı yok, yani biz belediye başkanımızla yaptığımız istişarelerde, tabi ki burada İyi Parti’nin de var, belediye başkanının meclis üyelerinin de var, partinin de var. Biz onu adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Orada bir kavgamız dövüşümüz yok” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 77 Yorum Var
  • Feraset 03.03.2022 17:13
    Şimdiden post kavgasına düşmüşler. 6+ 7 çetesi.
  • Fehmi 03.03.2022 16:01
    Hdp ye ne söz verdiniz kadro bakanlık kayyumun kaldırılması demirtasa serbestlik vs açıklayın lutfen millet tahmin ediyor
  • Atila 03.03.2022 15:30
    Aferin işte böyle olacak
  • dokuzuncu köy 03.03.2022 14:09
    alçaklar... Allah size fırsat vermesin
  • Muhtar 03.03.2022 13:24
    iyi patri ile konuşarak hellediyormuş niye hdp ile hallediyoruz diyemiyorsun çünki onlar gizli ortak biz görüyor biliyoruz belediyeden attığınız işcileri hesabını sandıkta soracağız size belediye batmış durumda siz hala kadrolaşma ile uğraşı yorsunuz seçim den sonra kimse ağlamasın biziniye işten çıkardınız diye sizi kim işten atarsa ben ona oyvereceğim şunuda söyleyeyim alnyada yaşıyorum not
Daha fazla yorum görüntüle