Çanakkale Zaferi yurdun dört bir yanında kutlanırken, İstanbul'en Esenyurt ilçesindeki bir ortaokulda da şehitler anıldı. 25 Mart tarihinde düzenlenen anma etkinliğinde Şehitler Ortaokulu öğrencileri Kur'an-ı Kerim okudu. CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ise bu durumdan rahatsızlık duydu. Bir vatandaş tarafından kayda alınan o anlardan rahatsızlık duyan Kaya, konuyu Meclis'e taşımaya karar verdi.

Kura'an okunmasından rahatsız olan CHP'li vekil soru önergesi hazırladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yanıtlaması için çalışma yürüten Kaya, bir soru önergeri hazırladı.

Yorumlar 525 Yorum Var
  • Halkdan biri 31.03.2022 09:11
    Bu milletin için de öyle hastalıklar var ki ,biraz zayıflık göstersen seni yatağa düşürürler.o yüzden biz müslümanların birbirimizden kopmadan gayretimizi hep yukarıda tutmamız icab eder.hastalıkların tedavisini yaparak iyileşmek suretiyle zihniyeti bozuk insanlara vücudu teslim etmemeliyiz.
  • Osman 30.03.2022 14:39
    Maun suresi 4-7 ayet. 4- ) vay haline o namaz kılanların ki, 5-) onlar namazlarının özünden uzaktırlar 6-) ONLAN HALKA GÖSTERİŞ YAPARLAR . 7- ) Hayra da engel olurlar. Bunlar eğer ibadet edeceklerse gösterişten uzak yapmalılar. İbadet gözden ırak ve her gün yapılan birşeydir. Bunların yaptıkları ( idarecilerden bahsediyorum) na tam olarak uyan işte bu Kuran ayeti. Yazıklar olsun bu gösteriş için iş yapanlara. Bence Muhsin başkan 'ın ibadetini nasıl yaptığını incelemek lazım.
  • yakup 30.03.2022 10:12
    bu kayda alanlar müslüman değilmi acaba neyin tepkisi bu
  • vatandaş 30.03.2022 09:10
    Hakla batılı orta çıkardığı gibi ,okunduğunda şeytanları kaçırdığı gibi bazılarının da bu şekilde gavurluklarını açığa vurmalarını sağlamış.
  • vedat 30.03.2022 08:58
    halkın inancından vazgeç
Daha fazla yorum görüntüle