Son dönemde gündemde olan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Bakırköy'de sokak köpeklerinden kaçarken otomobil çarpan 10 yaşındaki Zana Rojhad hayatını kaybetti.Bakırköy Ataköy'de dün öğle saatlerinde, yol kenarında yürüyen 5 çocuğu sokak köpekleri kovalamaya başladı. Köpeklerden kaçan 10 yaşındaki Zana Rojhad Canyeva, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Çocuğa otomobil çarptı. Metrelerce sürüklenen çocuk yere yığıldı.

Otomobil sürücüsü ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuk kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü A.B. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • Şahin 05.08.2023 22:46
    O hayvan seviciler eğer gerçekten hayvan seviyorsa o hayvanlar sahipsiz kalmazdı. Sözde hayvan severlermiş. Hayvan uzaktan uzağa sevilmez. Ah şu köpekler bir tane hayvan severi öldürse ne güzel olurdu. Acaba kendi çocuklarının başına gelse aynı olay ne yaparlardı. Toplanmalı ve köpek eti yiyen ülkelere ihraç edilmeli.
  • vatansever 14.10.2022 06:46
    Bunların uydularla yapıldığını biliyoruz O yüzden 5G nin ne yaptığını görün
  • ISTANBUL 14.10.2022 06:11
    Eve alıyor lar zevkleri geçince sokağa atılan kopekler
  • Hoca Nasrettin 14.10.2022 06:10
    Sokak köpekleri değil, sokak hayvanlarını sevenler suçlu. Hayvan severlerin hiç birinde hayvan sevgisinin %10'u kadar insan sevgisi yok. Şimdi olay trafik kazasımı yoksa trajedi mi? Kesinlikle bu hayvanlar itlaf edilmelidir. Bir hayvanın yaşama hakkı kadar o çocuğun yaşama hakkı yok mu?
  • thunder 14.10.2022 05:50
    Allah kahretsin bu it sevicileri daha ne kadar can gidecek .soforun ne sucu var halk bir olup meydanlara cikip toplu halde imza toplayip belediyeleri ve imamim oglunu mahkemeye vermeli en agir tazminat davalari pes pese acilmali butun basibos kopeklerin hepsi toplanana kadar.yetmesse valilikleri bile verin mahkemeye
Daha fazla yorum görüntüle