Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle başladı. Törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Şentop, test sürüşü yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile TOGG'a binerek aracı test etti. Bahçeli'nin araca oturduğu ilk anda dua etmesi dikkat çekti.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Şaban 30.10.2022 13:43
    Devletin en önemli dönemeçlerinde Hiç düşünmeden devletin yanında olan Sayın Devlet Bahçeliden Allah Razı olsun.
  • vatan sevdası 30.10.2022 07:54
    ALLAH c c kaza bela vermesin ne mutlu bizlere devlet buyuklerimize emeği gecen herekese yolunuz acık olsun başarılar dilerim devlet buyukleri bu işte iki lidere teşekürler
  • İzmitli 30.10.2022 07:52
    Davete hiçbir özürü olmadan katılmayanlar davet ediliyor gelmiyorlar Allah haset kullarını sevmez onlara sevgide vermez onları sevmez ne olurdu bir hayırlı olsun demenin size ne zararı olurdu ama rabbim siz haset hain kullarını orda bile istemez devlet Bahçeli'nin tırnağı olamazsınız dik durdu mesela vatansa parti geri dursun mesele vatansa el eleyiz reis dedi adamsın devlet bahçeli insan. Darda kalan müslüman kardeşine zulme uğrayan kardeşinin elinden tutmayı emrediyor sende bir eli tuttun reisi bu vatan topraklarında yanlız bırakmadın senide rabbim ahirette yanlız bırakmayacak devlet bahçeli iyiki varsınız Elele vatan için bayrak için ezan için
  • Hamdi 30.10.2022 04:47
    Adamların hasları iyiki varsınız maşallah
  • vay be arkadaş 30.10.2022 00:37
    arkadaşlar Mustafa Şentop,Muhsin yazıcıoğlu mu?sanki bana öyle geliyor ki Muhsin yazıcıoğlu o helikopter kazasında ölmemişde yüz siması biraz ameliyatla hafif değiştirilmiş ve Mustafa Şentopa dönüşmüş gibi.görseleri bire bir karşılaştırdım birde o zaman ki haber aklıma geldi.bir bağlantı kuruluyor ve yazıcıoğlunun sesi geliyordu hatırladınız mı?sonrada öldü dediler.toga bakayim deren allah allah bir komplomu çıkardım nedir.
Daha fazla yorum görüntüle