İstanbul'da bir taksici ile Fransız kadın yolcunun tartıştığı anlar sosyal medyada viral oldu. Görüntülerde, şoförün turistin üzerine tükürdüğü görüldü.

Türkiye genelinde taksi ve taksici sorunu her geçen gün büyüyor. Arap kökenli Fransız turist seyahat için sarı taksiyi tercih etti.

Taksimetreyi görünce şok yaşadı

Kadın yolcu, gideceği yere vardığında şoför tarafından kendisine gösterilen taksimetredeki ücreti görünce büyük şok yaşadı.

Bunun üzerine dolandırıldığını anlayan kadın duruma tepki gösterdi.

Yolcunun üzerine tükürdü

Taksi şoförü ile aralarında bir süre tartışma yaşandı. Tansiyonun yükselmesiyle turist hakaret etmeye başladı.

Daha sonra öfkelenen taksici, kadın yolcunun üzerine tükürdü.

Viral oldu

O anları kayıt altına alan turist, çığlık atıp küfür ederek karşılık verdi ve arabadan indi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral oldu.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Hakkı 20.11.2022 17:26
    Bırakın turisti vatandaşı bile dolandıran, kısa mesafe almayan, uzun yoldan dolandıran taksiciler yabancılara neler yapıyordur tahmin bile edemiyorum. Taksilerde über gibi online ödemeli bir sisteme geçilip, nakit ödemenin tamamen kalkması gerekiyor ki taksiye binen kişi önceden gideceği mesafeyi ve ücreti bilsin ve bazı sahtekarlar yüzünden ülkemizin adı kötüye çıkmasın. Adamlar kısa mesafe yolcu almıyor diye kısa mesafe ücreti diye saçma sapan bir şey çıkardılar, ceza verilmesi gerekirken mükafatlandırıldı sahtekarlar.
  • Cihan 19.11.2022 14:14
    Über gelirse işler düzelir
  • Konuk 19.11.2022 13:36
    Komik cezalar ve yaptırımlar ile taksici bozuntularını şımartırsan bu tür olaylara şaşırmayacaksın, hiç kusura bakmayın lütfen.
  • Gürkan 19.11.2022 12:56
    Malesef bende bu sene nasibimi aldım Taksi şoförlerin den.İstanbul da bir daha Taksiyi durdurmam.Uber çağırdım 10 dakikaya geldi.Ehliyeti olan Taksi şoförü oluyor.Bunun önüne geçilmesi lazım.Avrupa da Taksi kullanmak için Ekstra ehliyet yapılıyor.Bence bu Türkiyede de olması lazım
  • Kul insan 19.11.2022 12:50
    24 saat çalışma ve plaka sistemi taksicilerin pilini bitiriyor. Çalışma saatleri sıkı denetilmeli. Taksi plakası sadece taksi sektöründe çalışanlara verilmelidir. Bu işte çalışmayanların plakaları iptal edilsin. Plaka sahibi işten anlamıyor taksiciye baskı yapıyor şu kadar parayı bilirim ben diye. Dediğim gibi bu sistem ile kaliteli hizmet çok zor çünkü sistem para endeksli liyakat değil.
Daha fazla yorum görüntüle