Güngören'de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı. 

Olay, saat 19.00 sıralarında Mareşal Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya motokuryenin arkadaşları da katıldı. Sürücü 3 kişiye karşılık vermeye çalışırken, yumrukların hedefi oldu. Sürücü bu sırada bacağından bıçaklandı. Kavgayı ayırmak isteyen bir kişi ise, sürücüye destek verip kuryeye yumruk attı. Kavga, çevredekilerin müdahalesi ile son buldu. Bacağından yaralanan sürücü, kendi imkanları ile hastaneye gitti. O anlar cep telefonu kamerası ve güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ordisli 19.01.2023 16:33
    dayak yiyen arkadaşa geçmiş olsun yediği dayak yanına kar kalır bıçaklayan ve yumruklayanlar hiç ama hiçbir ceza almaz beş dakka ifade verip çıkarlar eğer hakkını yargıda aramayı düşünürse bir avukat tutması lazım avukata tonla para ödemesi gerekli dayak atan ve bıçaklayanlarda mağdur oldukları için devletmiz bedava avukatlarınıda verir yıllarca mahkemede uğraşıp üç beşyüzlira ağır para cezası ile cezalandırmayı başarabilirse ne mutlu arkadaşa
  • Kısas gelsin artık 19.01.2023 15:14
    Suç karşı cezalar orantısız ve yetersiz kalıyor,millet olarak can güvenliğimiz,huzurumuz yok. Trafikte bir magandanın saldırısına uğramak işten bile değil. Serseri tipleri,hırsızları,katilleri,canileri tek cesaretlendiren şey kanunlardır.Komik cezalar,denetimli serbestlik,3 yıldızlı hapishaneler,hakimin verdiğinin 3 te 4 te birini yatıp çıkmayı sağlayan kanunlardır. Kısasta hayat vardır,suça oranla ceza verilirse bu olaylar bir günde biter.
  • Eskipazar 19.01.2023 15:07
    Bu kuryeler çete olmuş.Tek başlarına kavga edemiyorlar.Onun için kazaya kurban giden kuryelere pek üzülmüyorum.Trafikte kural tanımıyorlar,bi bakıyıyorsun sağdan ,bi bakıyorsun soldan,bi bakıyorsun kaldırımdan gidiyorlar.Bunlar için her yer yol.Denetleme hiç yok.
  • antikor 19.01.2023 15:00
    beyaz montlu ve sari-siyah montlu ahlaksiz kallesler tutuklanmali.. ellerinde bicakla insanlara saldiriyorlar..
  • mustafa 19.01.2023 14:29
    böyle gençlerin allah belasını versin...olan annelere oluyo
Daha fazla yorum görüntüle