Adana’da 10’dan fazla sokak köpeği kovalayıp yakaladıkları kediyi parçalarken, bu anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 10'dan fazla sokak köpeği, gece vakti bir kediyi kovalamaya başladı. Kedi kaçıp, köpeklerden kurtulmak istedi. Ancak bir aracın altında sıkışan kedi kurtulamadı. Bir köpek tarafından yakalanan kedi, daha sonra köpeklerin ortasında kaldı.

Köpekler sırasıyla kediyi ağzına alıp parçaladı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • yaşar 28.01.2023 16:41
    itlaf edilmeleri gerekiyor her geçen gün insanlara zararları fazlalaşıyor
  • izzet 28.01.2023 15:46
    Sokak köpekleri öldürülmeli bu işi belediye muhtarlıklar yapmalı . sahipli köpekleride sahipleri başı boş bırakmamalı bırakana cezaevi olmalı .hayvansever gözüken dernekler vakıflar kapatılmalı .
  • Vatandaşım 2 28.01.2023 15:12
    Belediyeler sokak hayvanı beslenme noktaları oluşturup lokantalardaki et kemik artıklarıyla sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılayabilir. Bu şekilde köpekler kimseye saldırma ihtiyacı duymaz. Bu konuda çok eksiğimiz var. Hayvanlar saatlerce yiyecek arıyor çöplerde. Bulamayınca napsın. Lokantalarda dünya kadar et kemik çöpe gidiyor. Bunun organize edilmesi gerekiyor.
  • Emekli_______ 28.01.2023 14:59
    Öldürsek SUÇ Dünyanın EN KÖTÜ İNANI OLURUZ Köpekler bizi Öldürse SIKINTI YOK Hayvan Seviciler bizde Hayvanları Severiz Lakin Canımızı Onlara Verecek Kadar DEĞİL...
  • ahmet 28.01.2023 13:59
    Yazıklar olsun bu sorunu bi halledemediniz
Daha fazla yorum görüntüle