Ülke TV ekranında yayınlanan "Akşam Baskısı" programının son bölümünde anketlerle yapılmaya çalışılan algı operasyonlarına dikkat çekildi.

Muhalefetin propagandasını yapan Piar Araştırma şirketinin son yayınladığı ankete göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan yüzde 42.9, Kılıçdaroğlu ise yüzde 57.1 oy alıyor.

"ÇOK TEHLİKELİ BİR ŞEY YAPIYORLAR"

Programa konuk olan gazeteci Zafer Şahin, yapılan bu anket oyunuyla "Muhalif seçmeni Kılıçdaroğlu ile seçimin alınabileceğine ikna etmeye çalışıyorlar. Beklentiyi yükseğe koyuyorlar ki seçimde şaibe var, algısını oluşturmaya çalışıyorlar. Çok tehlikeli bir şey yapıyorlar. Gerçek anket sandık, 15 Mayıs akşamı her şey ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

2018'DE BAŞKAN ERDOĞAN'I YÜZDE 39 GÖSTERMİŞ

Öte yandan Mehmet Acet bu şirketin 2018 yılında yaptığı ankette ise Başkan Erdoğan'ın yüzde 39 oy alacağını iddia ettiğini hatırlattı.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Rampacı 12.03.2023 19:17
    Emmiler bunlardan bir cacık olmaz korkmayın
  • Rampacı 12.03.2023 19:16
    Emmiler bu 7li ganyandan bir cacık olmaz korkmayın
  • Bozkurt 12.03.2023 17:52
    Seninleyiz Reis.
  • Misafir 11.03.2023 14:29
    Her zamanki yalanları, öyle bir şeyin olmadıgını onlarda biliyor, icrat yok ama bol yalan var, son yüz yıllık siyasi hayatları hayal ve koca bir yalan, kuru sıkı boş laf, yıkıcı ama yapıcı degiller, güya ileri zekaymış bunlar, sadece ceplerine ileri zekamı dersiniz hırsızmı dersiniz, bunlar bütün türkiye ile helalleşmeye kalksalar iki yüz yıl geçse de vakitleri yetmez, ben dahil gelmiş geçmiş bütün insanların hakkını asla ödeyemezle....
  • neco 11.03.2023 14:10
    bugün araştırma merkezinden gelen birisi firma ismi vermicem seçim anketi yapan kişi oyunuzu kime vereceksiniz sorusu üzerine arkadaşın tayyip erdoğan demesine ragmen kılıçtaroğlunu işaretlemesi üzerine arkadaşın müdahalesi üzerine düzeltmiştir niye söylüyorum bunu zafer şahin haklı çıktı anket üzerinden algı yapacaklar ankete katılan herkes lütfen dolduran kişiye çok dikkat etsin kimi işaretlediğine bana ankete katılırmısın demesi üzerine direk erdoğan dememle suratı değişti adamın ve bana anket yapmadan kaçtı firma ismini biliyoruz
Daha fazla yorum görüntüle