14 Mayıs'taki seçimlere sayılı günler kala yedili masanın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na peş peşe destek mesajı gönderen bölücü  terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Duran Kalkan, skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Cumhur İttifakı'nı hedef alan PKK teröristbaşı Kalkan, "AK Parti'yi ve MHP'yi yıkacağız" sözlerini sarf etti.

Mehmetçik'in terör yuvalarını tarumar ettiği operasyonlardan yakınan Duran Kalkan, "MİT, PKK yönetimini bulmak ve vurmak için seferber oldu. Saldırılarını daha çok devam ettiriyor. Her gün ölülerimiz var. Hem de onlarca." sözleriyle hezimet itirafında bulundu. Kendisinin de olduğu "öldürülecekler" listesinden bahseden PKK elebaşı, "Bu devlet aşılmalı artık. Bitti yani. Değişim mücadelesi böyle olacak. Muhalefetin de buna göre olması lazım." diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na ve yedili masaya oy verme çağrısı yaptı.

 

Yorumlar 205 Yorum Var
  • Can 05.05.2023 19:59
    İnşallah Erdoğan kazanacak ve siz kandile gomüleceksiniz inşallah.İşte bu millet ittifakında olanların nasıl bir ihanet içinde olduklarinın kanıtıdır.Hey CHP ve diğer parti seçmenleri peşinden gittikleriniz kazanırsa ppk ya koltuk deyneği olacak , yada Erdoğan kazanırsa bu vatan hainlerinin kokünu kaziyacak inşallah.
  • Yvz 04.05.2023 10:25
    Çok fazla havlamaya başladı lar.Secimden sonra büyük bir yıkım olacagı kanaatindeyim bunlar icin
  • Nurettin çakmak 04.05.2023 10:01
    MANSUR YAVAŞ HAİNİ ve VATAN HAİNLERİ GÖRSÜN
  • Vatan 04.05.2023 09:57
    Seçimlerden sonra terörist ele başları ve içerideki dışarıdaki piyonlarını temizlik kesin bir şekilde kökünden yapılmalı
  • Namyelüs 04.05.2023 09:53
    KK nın adaylığını kimlerin desteklediği anlamayan kalmasın.Kumar masasından kalkmaya çalışanlara kimlerin ne gibi tehditler savurduğunu gördük.Gerçek milliyetçi konu Türkiye olunca hayatı pahasına mücadelesini onlarla sürdürebilendir.Gerçek milliyetçi isen bunu bize göster Meral Akşener.
Daha fazla yorum görüntüle