İstanbul’da genellikle değişim saatini bahane ederek karşıya veya uzak mesafeye yolcu götürmeyi reddeden taksi şoförleri en sonunda yolcuları çileden çıkardı. İstanbul'da kaydedilen son olay ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul’un işlek noktalarından birisinde bir taksi şoförü, bir yolcuyu arabasına almak istemedi. Müşterisiyle telefonda konuştuğunu belirten taksici, yolcuya "Ben sana nereye gideceksin diye sormadım ki, sen 'Dur' dedin" ifadelerini kullandı. Yolcu ise "Ben müşteriyim, sen de boş taksisin" diyerek taksinin boş olduğunu görüntüledi.

Bunun üzerine taksici, yolcuya geçerli bir bahane sunamayınca "Belki tipini beğenmedim" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Taksicinin bu söylemine kızan yolcu ise "Sen kendi tipine bak lan at hırsızı" diyerek yanıt verdi.

İkilinin bu karşılıklı söz atışması kavgasız sona ererken, o anlar yolcunun cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Selim 11.07.2023 10:51
    Türkiye'nin en pahalı ve en yoğun trafiğin yaşandığı şehir İstanbul ama tuhaf bir şekilde en ucuz taksimetre ücreti İstanbul'da, eskilerin deyimiyle "ucuz etin yahnisi yavan olur " yöneticiler yıllarca taksimetre ücretini düşük tutarak kalitenin düşmesine sebep oldular.
  • Ne dedik 11.07.2023 10:51
    Uber gelsin bu olaylar biter
  • Yusuf 11.07.2023 10:01
    Bence daha çok ama baya daha çok yeni kişilere taksi plakası verilsin ki rekabet artsın ondan sonra görürüz bak müşteri kapma yarışına nasıl giriyorlar
  • Rsl 11.07.2023 09:30
    Uberde olduğu gibi taksilerde de uygulama üzerinden çağırma ve randevu sistemi getirilsin, yani müşteri taksiyi ve sürücüyü değerlendirsin, taksicinin itibarı da davranışlarına göre müşteri tarafından şekillensin
  • değişik ilginç 11.07.2023 09:06
    Taksileri trafikten,sahipleri ve şoförleri hayattan men edin. Tüm imkanlarını elinden alın. Bunu okuyan taksici varsa, üstüne alınsın utanmaz reziller.
Daha fazla yorum görüntüle