İzmir'in Gaziemir ilçesindeki özel bir tıp merkezinde göz hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Dr. Cüneyt İzzettinoğlu, "gemi adamı belgesi" için sağlık raporu vermediği iddiasıyla hasta ve yakını tarafından saldırıya uğradı.

Alınan bilgiye göre A.C, annesi ve kardeşiyle "gemi adamı belgesi" alabilmek için sağlık raporu almak üzere tıp merkezinde görevli İzzettinoğlu'na gitti.

İzzettinoğlu yaptığı muayenenin ardından A.C'nin göz sağlığının gemi adamı belgesi için yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

İddiaya göre taraflar arasında bu nedenle çıkan tartışma sırasında A.C ve kardeşi, İzettinoğlu'na saldırdı. Bu anlar tıp merkezinde görevli bir sekreter tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Sağlık raporu alarak şikayetçi olan Cüneyt İzzettinoğlu'nun tedavisi sürüyor.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İzzettinoğlu, çok utanç verici ve talihsiz bir olay yaşadığını ifade ederek, yaşananlara tepki gösterdi.

Sağlıkçılar olarak bu muameleyi hak etmediklerini söyleyen İzzettinoğlu, o anları şöyle anlattı:

"Gemi adamı belgesi için gelmişlerdi. Muayene neticesinde görmesinin yetersiz olduğunu söyledim. Durumu anlattım ama hareketleri agresifleşti. 'Başka doktora gideriz dediğiniz gibi çıkmazsa sizle görüşürüz' diye tehdit ettiler. Kısa bir süre sonra A.Ç'nin abisi gelip hakaret etmeye başladı. Ben de belki cayıp gider diye sekreterime videoyu açmasını söyledim. Ancak öyle olmadı. Direkt saldırıya geçti. Ben de nefsi müdafaa yaptım. Bir ameliyatım vardı yapamadım. Çok kınıyorum ve utanıyorum. Şikayetçi oldum ve sonuna kadar gideceğim. 30 yıldır bu meslekteyim. Sözlü saldırılara maruz kaldık ama ilk kez böyle bir şey başıma geldi."

 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Ali Veli 15.08.2023 09:23
    Medeni ve çağdaş şehrimiz İzmir'den bir sahne !
  • ercan kaya 15.08.2023 08:40
    niye saldırmış darp etmiş saldırganı da dinleyip tedbir almak lazım. bu kadar öfkelenecek ne olmuştur acaba...herkes doktora gidiyor böyle olmuyor...
  • Suat 15.08.2023 08:15
    Bunu bilmem ama bazı doktorlar hak ediyor hemde çok hak ediyor hele devlet bunlara birde dokunuzmaklık verdi diye tamamen BAZI doktorlar dayağı hak ediyor insanı insanlıktan çıkartıyorlar ama işini yapana hastaya hasta gibi davrana lafımız yok
  • Bahadır 15.08.2023 03:29
    Kafanıza doktorlar büyüklüğünde taşlar yağsın. Amin
  • değişik ilginç 15.08.2023 02:56
    Saldıranları acı çektirerek öldürün.
Daha fazla yorum görüntüle