Osmangazi Köprüsünde seyir halindeki peş peşe giden araçların lastikleri patladı. Çok sayıda aracın aynı anda lastikleri patlayınca sürücülerden bazıları hemen araçlarını emniyet şeridine çekti. Bazı araçlar sol şeritte kalırken, bu durum kazaya da davetiye çıkardı. O anlar trafikteki başka sürücülerin kamerasına yansıdı. Osmangazi Köprüsü geçişinde Bursa'dan İstanbul istikametinde seyir halinde olan 10'dan fazla aracın lastiği eş zamanlı olarak patladı. Araçlardan bazılarının lastikleri emniyet şeridinde değiştirilirken, bazı sürücüler lastikçiye kadar gitmeyi tercih etti. Diğer sürücüler ise tedirgin şekilde ilerlerken Orhangazili bir sürücü o anları kamerayla kayıt aldı. Bir çok aracın lastiklerinin patlamasına neden olan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tüm lastiği patlayan araçların aynı noktadan geçiş yaptığı değerlendiriliyor.
 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Memo 17.09.2023 09:17
    Esrarengiz değil kameralardan tespit ettiler tırdan düşün bir demir parçası neden olmuş.Allah korudu insanları
  • Enbay 17.09.2023 08:37
    Murat; Sen at arabası kullan , onun tekerleri zırhlı , patlamaz
  • Ahmed 17.09.2023 01:52
    Yakalanmamak için herşeyi düşünmüşlerdir. Lazer kesiciler ve koltuğun altını delip delici metal bırakılmış olabilir. Akıllı ve yetkili birisi tarafından araştırma yapılmalı. Ve tabi ki bunu yapan infaz edilmeli.
  • mert 17.09.2023 00:49
    yatırmı var acaba.
  • Adem 16.09.2023 22:46
    Hainin biri, yola delici bir şey atmıştır. Kameralardan tespit edilip , insanların zararlarıı ödettirilmelidir. Ayrıca mala ve cana zarar varmekten, toplumda infiale sebep olmaktan yargılanmalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle