Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir buçuk ay önce 2 çocuk babası fırıncı esnafı Abdullah Şavak'ın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga anlarına ait güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, kavga sırasında bir gencin Şavak ve kardeşini bıçaklama ve 2 kardeşin kanları içerisinde yere yığılma anları yer aldı.
Olay, 9 Ağustos 2023 günü Gaziantep'in Nizip ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, çocukların tartışması sonrası olaya büyükler de dahil olmuş ve kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüşmüştü. Kavgada bıçakların da kullanılması sonucu 2 çocuk babası fırıncı esnafı Abdullah Şavak (44) hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

Abdullah Şavak'ın öldürüldüğü anlar kamerada
Yaklaşık bir buçuk ay önce meydana gelen ve Abdullah Şavak'ın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga anlarına ait güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, iki grup arasında bir anda başlayan tekmeli yumruklu kavganın kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönme anları yer aldı. Görüntülerin devamında, Abdullah Şavak ve kardeşinin bir genç tarafından bıçaklanma anları ile iki kardeşin kanlar içerisinde yere yığılma anları da yer aldı.

2 zanlı tutuklanmıştı
Bir kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın ardından olaya karışan 2 zanlı yakalanmış ve sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştı.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Türkiyeli 22.09.2023 23:08
    Önce insan olacan maho bunlar nedesen anlamazlar bunlar
  • Hans 22.09.2023 21:58
    Allah kurban olduğum hem burda hem orda işinizi bitiriyor ne güzel... Dünyada iki hak vardır biri Hak Allah diğeri Hak Ölüm...
  • vatandaş rıza 22.09.2023 21:29
    iki cahil çocuk kavga etti diye çocuğun babasına karısına çocuklarının yanında vurursan bende olsam ekmek bıçağını hiç düşünmeden delik deşik ederim haketmişler çünkü ilk saldıran onlar kadını bile nerdeyse ikiye böleceklerdi adam mecbur kaldığı için öldürdü video,yu iyice izleyin sizlerde hak vereceksiniz..
  • Abdul Baki 22.09.2023 20:38
    Kürt sorunsalı
  • Antep27 22.09.2023 19:25
    Kısas ta hayat vardır. Kısas gelsin. Ve ruhsatlı bile kişisel silahlanma olmamalı. Öyle ağır cezalar olmalı ki bırakın öldürmeyi kavga etmek bile cesaret edememeli. Polisi askeri şekersiz kola gibi layt yaptınız. bırakın polis asker güç kullansın.
Daha fazla yorum görüntüle