Geleceğin savaş alanları için geliştirilen son teknoloji bir silah, adını Keçi koydu. Bu benzersiz robot köpek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) operasyonel kabiliyetini çarpıcı bir şekilde artırıyor. Keçi'nin etkileyici yetenekleri, hem düşmanı izleme hem de operasyonel alanlarda destek sağlama potansiyeli sunuyor.

Keçi'nin öne çıkan özellikleri şunlar:

1. 25 Kilogram Ağırlık Taşıma Kapasitesi: Keçi, 25 kilogram ağırlığa kadar yük taşıma yeteneğiyle, ağır malzemelerin taşınmasında büyük bir avantaj sağlıyor. Bu özellik, lojistik operasyonlarda ve ekipman taşıma görevlerinde TSK'ya önemli bir destek sunuyor.

2. 1 Metrelik Alandan Zıplama Yeteneği: Keçi'nin 1 metrelik alandan zıplayabilme yeteneği, engelleri aşma ve zorlu arazilerde hızlı hareket etme yeteneği açısından büyük bir avantaj sağlıyor. Bu, robot köpeğin hızlı bir şekilde değişen savaş koşullarına adapte olabilmesini sağlıyor.

3. Arazide Keşif ve Mayın Taraması: Keçi, arazide keşif yapma ve mayın taraması gibi riskli görevleri üstlenme kapasitesine sahip. Bu, insan hayatını tehlikeye atmadan tehlikeli alanlarda bilgi toplama ve temizlik operasyonlarına katkıda bulunma fırsatı sunuyor.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • Kazım Kazım 22.12.2023 20:37
    Bu vatan topraklarında ilk türkçülük fitnesiyle milleti ayrıştırmaya, zayıflatmaya ve ırkçılık illetini yaymaya başladı siyonistler. Bunu düşüncenin fikir babaları Yahudilerdir. Arap Düşmanlığı yapanlar aslında İslam Düşmanlığı yapmak istiyorlar ama bunu alenen yapınca deşifre olacaklarını bildikleri için Bunu farklı yollarla yapmaya çalışıyorlar. Bu zevatı tanımak lazım
  • Kutlu 21.12.2023 18:57
    Siyonizmin oyuncağı Arabı öven dönsün son 2 yüzyıl Arabın Türk milletine düşmanlıklarına baksın.. Hiç bir millet üstün değil diğerinden ama Tarih tekerürden ibaret siyonist emperyalistler Türkü sevmez Arabı da Yunanı da kullanır... Bizi zayıflatan zaaflar dan uzak durmalı siyonizme hizmet eden zihniyeti uyandırmalıyız...
  • çorum lu 11.12.2023 23:36
    Allahım gayretlerini artırsın yolunuz açık olsun dualarımız sizinle
  • Eren 07.12.2023 17:16
    Aynı zamanda bu köpek bide uçabilirse tam super olur
  • garip durum 01.12.2023 17:15
    Ali isimli yorum yapan şahıs. arapçı kim arapçılık nedir. nasıl bir zihniyetin var. ırkçımısın? provakatörmüsün? bide bu tipler var her lafa arap diye başlayan. arkadaş yönetim ile halkı karıştırmayın 15 temmuzda çoğu Türk üm diyen tank alkışlarken kabe imamı ve oradaki cemaat dua ediyordu. sen ne yapıyordun o gece? ekmeğemi koştun bankayamı?
Daha fazla yorum görüntüle