CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir skandala daha imza attı. 4 buçuk yıldır Ankara'ya hizmet üretemeyen ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, demokratik yollardan hakkını arayan gençlere de tahammülü kalmadı. Seçim öncesi gençlere şirin görünmek için "ajansın direktifleri" doğrultusunda içi boş vaatlerde bulunan CHP'li Yavaş, basit bir soruya bile tahammül edemedi. Yavaş, Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte ODTÜ Ormanı içinden geçen yola ilişkin soru soran gençleri güvenlik zoruyla dışarı attırdı. İşte detaylar...

YAVAŞ'IN GERÇEK YÜZÜ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Yaptığı skandallara her gün bir yenisini ekleyen Yavaş şimdi de Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte kendisine ODTÜ ormanına yapılan yolla alakalı soru soran gençleri güvenlik zoruyla dışarı attırdı.

"MANSUR ELİNİ ODTÜ'DEN ÇEK"

Yavaş'ın söz konusu skandalının ardından salonda bulunan yüzlerce öğrenci Yavaş'ı alkışlarla protesto ederken, özel güvenlik zoruyla salondan yaka paça atılan öğrenciler ise "Mansur elini ODTÜ'den çek" diyerek slogan attı.

ÖĞRENCİLERİ DARP ETTİLER

Yavaş'a soru soran gençler salonda çıkarılırken, "vurmayın" sesleri yükselirken, söz konusu öğrencilerin güvenlikler tarafından darp edildiği öğrenildi.

"KONUŞSA BERBAT OLUP ÇIKACAK"

Geçtiğimiz günlerde "CHP'nin anketçisi" olarak bilinen Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili itiraf dolu bir açıklamada bulunmuştu. "Mansur Yavaş'ın popülaritesinin nedeni konuşmamasıdır" diyen Sencar, "Konuşsa berbat olup çıkacak. Konuşacak fazla bir şeyi yok. Ben şu anda Ankara'da yaşıyorum, Ankara'da belediye başkanı olarak, yaşadığım hayat için söylüyorum başarılı değil." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 90 Yorum Var
  • YTÜ 05.10.2023 20:28
    Mezuniyet törenlerinde her türlü rezilliği yapmayı biliyorsunuz iyi oluyor size Aynı üniversiteden mezun Babacan abinize söyleyin sahip çıksın size
  • Bahattin tayan 05.10.2023 16:03
    Git yine onlara hizmet et
  • Sakaryalı 05.10.2023 14:27
    CHP Demokrasi ders tatbikatı yapmış!
  • Aslı gibi 05.10.2023 13:45
    Bak sen odtü Mansur yavaşı protesto ediyor.. yapmayın gençler chpkk başkanınızı nasıl protesto edersiniz..:))
  • Millet 05.10.2023 13:32
    Provakatör dür onlar İçdeki dış güçlerdir.
Daha fazla yorum görüntüle