Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer PKK'ya yönelik operasyonlar hakkında "Türkiye çemberi daraltacak ve sonunda PKK'yı tahmin ediyoruz ki Kamışlı ve Resulayn arasındaki bölgede bir imha operasyonuyla tamamen yok edecektir." dedi.

Haber 7Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer Türkiye artık terörü destekleyen ülkelere gözdağı vermeye başladı! Türkiye artık sahip olduğu imkanlarla kendisine karşı olabilecek siyasal baskılara da  direnebilecek kabiliyette ve Türkiye'nin dış politikada blöf yapmadığını ifade eden Güçlüer haklıyız dedi...

"SURİYE'DE YENİ BİR OPERASYON OLABİLİR"

Irak'ın kuzeyinde Asos bölgesinin altına kadar yapılan bu operasyon yumuşatma da olabilir, ani çıkan hedeflere de uygulanmış olabilir.  Bu olay terör örgütü tarafından başarısızlıkla sonuçlandığı için Türkiye'nin olası bir  kara harekatından buradaki teröristler korkuyor.  Hemen yer değiştirmeye kalktılar. Yer değiştirmeye kalkınca da açık hedef haline geldiler ve vuruldular. Böyle bir hareketlenme fırsata dönmüş olabilir. Asıl operasyon beklenmesi gereken yer Suriye'dir.  Ayn-el Arab-Kamışlı hattının tamamen güvenlikli hale gelmesi gerekiyor. Bunun içinde Hakan Fİdan'ın söylediği söz bu teöristleri koruyan ülkeleredir.  Amerika'ya net bir mesajdır.  Muhtemenlen Ayn-el Arab-Tel Rıfat-Münbiç hattında yeni bir operasyon olma ihtimali yükseliyor. 

PKK'YI İMHA OPERASYONU

PKK çok ciddi bir güç kaybetti. Yöneticilerinin çok büyük bi bölümünü kaybetti. Sahada çok büyük bi baskı altında ve bir çembere alınmıştı. Galiba bu çemberi Türkiye daraltacak ve sonunda PKK'yı muhtemelen tahmin ediyoruz ki Kamışlı ve Resulayn arasındaki bölgede bir imha operasyonuyla tamamen yok edecektir.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Mustafa 09.10.2023 12:47
    Gebertin soyusopu ermeni yunan artıklarını kürt sorunuymuş sizler kurban olun kürtlere onların gölgesinde onların nüfuslarıyla buralarda barındınız en fazla zulümü oranın insanına yaptınız
  • Mustafa 07.10.2023 07:59
    Yavuzun Suriye ye, Kanuni nin de Irak a indiği gibi zamanı gelince biz de inecez ve ecdadımızın kan döktüğü vatan topraklarını alıp bebek katillerinin zulmünü bitiricez inşallah.
  • Ağsa 07.10.2023 01:01
    İçeride ki yüzdelik bölümü ne yapacağız
  • Misafir 07.10.2023 00:12
    Allahım Bu Koç yigitleri koru esirge ve bagışla senin her şeye gücün yeter
  • taylan 06.10.2023 22:50
    Vur acıma yiğidim
Daha fazla yorum görüntüle