İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun bombardımanı 25. günde de devam etti. 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye havadan ölüm kusan Siyonist rejim, Hamas'a yönelik ağır kayıplar verme korkusuyla kara harekatına başlayamadı. Gazze'de insanlık dışı savaş suçları işleyen Netanyahu hükümeti, koltuğunu koruyabilmek ve karadaki hezimeti perdelemek için vekalet savaşı yürüttüğü bölücü terör örgütü PKK aracılığıyla gündemi bulandırmak niyetinde mi?

İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde "kırmızı" kategoride bulunan bölücü terör örgütü PKK'nın sözde liderlerinden Duran Kalkan, katil İsrail'in yanında konumlandı.

Teröristbaşı Kalkan, Batılı güçler nezdinde meşruiyet kazanmak için ısmarlama bir açıklama yaptı. Terör örgütü PKK'nın kanalı Medya Haber'e konuşan teröristbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru projesini sabote etmek istediği için Hamas'ın "Aksa Tufanı" operasyonunun arkasında olduğunu öne sürdü.

Azerbaycan'ın işgalci Ermenistan'a karşı şanlı Karabağ zaferlerini de kirli emellerine alet eden PKK elebaşının mesnetsiz ve kurgu dolu ifadeleri gündeme düştü.

DURAN KALKAN, İSRAİL-HAMAS SAVAŞININ 25. GÜNÜNDE PİYASAYA SÜRÜLDÜ

25 gün sonra bir anda ortaya çıkarılan teröristbaşı Kalkan'ın temelsiz ve "kara propaganda" içeren ifadeleri şöyle:

"Durup dururken Hamas niye 5000 füzeyi birden fırlattı? Hem de bunu 7 Ekim'de yaptı. Zamanlaması nasıl? Niye oldu? Kimler bunu yönlendirdiler? Oraya bakmak lazımdır.

Tayyip Erdoğan açıktan 'Biz engelleyeceğiz. Bizden geçecek, onun dışındakilere izin vermeyeceğiz' demişti.

Karabağ'dan yol açmaya çalışıyor. İsrail hattında da kararlaştırılmış yolu sabote etmek istiyor. Bir provokasyon girişimi. Burada bir mücadele var.

Onun için Hamas'ı yönlendirdi. Evet ama Hamas'ı İran da destekliyor gizli saklı değil ki. Bu son saldırıda kesinlikle Erdoğan'ın parmağı var.

Nasıl Şam'a giden DAİŞ'i (DEAŞ) Kobane'ye saldırması için yönlendirdiyse, şimdi de Hamas'ı İsrail'e saldırtarak savaşın başlamasına yol açtı. Orayı da güvenilmez hale getirerek, yolu kendi üzerinden geçirmeye çalışıyor. Böyle bir yol kavgası var"

TRUMP: IŞİD'İ (DEAŞ) OBAMA KURDU

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Ağustos 2016'da yaptığı açıklamada, "IŞİD'i Obama kurdu, yardımcılığını da Clinton yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Günlerce konuşulan ama üzerine gidilmeyen iddiaların sahibi Trump, "IŞİD'in kurucusu o. Obama IŞİD'i kurdu. Ve şunu da söylemeliyim, yardımcılığını da ezik Hillary Clinton yaptı" şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar 169 Yorum Var
  • feraset 02.11.2023 00:38
    seni de yakında sarı poşette göreceğiz evvelAllah,
  • Musafir 01.11.2023 15:49
    Senin varya
  • Gezgin 01.11.2023 15:21
    İsrail bu alçakların tasmasını tutuyor sahibi adına havlıyor Birde bununla siyasi ortaklık kuran utanmazlar vardı bu teröristlerle bu alçak katillerle Katil katilinsever kan emici çocuk katilleri alcaklar
  • Yasin 01.11.2023 15:13
    Tipe bak ya.arkadaş bunların tipinde meymenet yok.hemoroid kalıntisi İbranice konuş,Ermenice konuş başka bir dilde konuş mesala inglizce konuş benim dilimi konuşup o pis ağzına alma abdestsiz,bayraksız mağara devrimcisi
  • Göktürk 01.11.2023 13:54
    kuduz lağım faresi o leş kafanı foseptikten bi çıkar bak neler oluyor
Daha fazla yorum görüntüle