Pendik'te şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsünün ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Olayın ardından kaçan kamyon sürücüsü polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günün saat 11.20 sıralarda Kurtköy Mahallesi'nde meydana geldi. Beton yüklü hafriyat kamyonu, cadde üzerinde ilerlediği esnada park etmek üzere olan araca çarpmamak için ani firen yaptı. Kamyonun dorsesindeki beton, park halindeki servis minibüsü ile seyir halindeki otomobilin üzerine döküldü. Park halindeki servis minibüsüne de vuran hafriyat kamyonunun şoförü, olay yerinde durmadan kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri hafriyat kamyonunun sürücüsü B.D.'yi yakaladı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ağır tonaj bir TIR'ın açık şekilde olan dorsesinde taşıdığı sıvı halde bulunan beton malzemenin ani fren yapması sonucu park halinde bulunan araçlara ve karayoluna dökülerek trafiği tehlikeye attığı belirlenmiştir. B.D. isimli şahıs aynı gün yakalanmış ve hakkında toplam 4 bin 275 lira cezai işlem uygulanmıştır" denildi. B.D. hakkında ayrıca, "Trafiğin Güvenliğini Kasten Tehlikeye Düşürmek" ve "Mala Zarar Vermek" suçlarından adli işlem başlatıldı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Hakkı 29.12.2023 11:12
    Adam durup bekleyemez beton donar
  • AKILLIDELİKANLI 29.12.2023 09:45
    DELİKANLI!!! Kelepçe neden olduğuna aklın basmadı mı? Haberi nerenle ne kadar okuyorsun? herif dursa kaza der geçilir.Kaçmış...Kendisi suçlu olduğunu anlamış sen anlayamışsın....
  • vatansever32 29.12.2023 09:38
    bu araç beton taşımak için mi? nasıl bu araçta sıvı yük taşıyabilirsiniz? aracın trafikten men edilmesi gerekli. caydırıcı cezalar olmadıkça herkes bildiğini okur.
  • türk bayrak 29.12.2023 09:03
    adama kelepce takmış polis ne bu saçmalık olaya bak ya
  • meg 29.12.2023 08:40
    bu betoncular türkiyenin sorunu şehrin içine dökerek gidiyorlar sıfır asfaltlar bozuluyor gerekli önlemler malesef yok
Daha fazla yorum görüntüle