10 yaşındaki minik Tunahan, Ankara’da başıboş sokak köpeklerinin paramparça etmiş ve ölümden dönmüştü.Hastanedeki son görüntüsü ise görenleri içini acıttı...

ÇOK SAYIDA AMELİYATA GİRECEK

 

Ankara'da sahipsiz köpeklerin saldırdığı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın seri ameliyatları, tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalında yapılacak.

AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, 7 Aralık Perşembe Keçiören ilçesi Kafkas Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde okula gitmek için çıkan ve okulun arkasındaki boş arazide çok sayıda sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan küçük Tunahan'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Hayati riski atlatan, HÜ İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde yoğun bakımdaki süreci tamamlanan ve solunum cihazından ayrılan ilkokul 4. sınıf öğrencisinin Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda tedavisine devam ediliyor.

Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Tunahan seri ameliyatlara alınacak. Çocuğa bu sürecin ardından da fonksiyon geri kazanımı için rehabilitasyona programı uygulanacak.

Yorumlar 142 Yorum Var
  • İzmirli 13.01.2024 10:47
    Köpekleri severiz ama çocuklar ve yaşlılarımızı da düşünmek zorundayız. Barınak en güzel çözüm.
  • Hamza 12.01.2024 21:50
    En kısa zamanda gereken ne ise yapılsın lütfen, sayın Cumhurbaşkanım ve tüm yetkiler, daha fazla insan zarar görmesin
  • selim 12.01.2024 21:37
    Rabbim Sağlıklı bereketli ömür versin. İnş. biran önce sağlığına kavuş evlat.
  • Ayşe nur 10.01.2024 21:02
    Çok şükür biraz iyileşmiş İnşaAllah yakın zamanda iyice iyileşir
  • MELEK 09.01.2024 22:42
    Ahhh yavrum, çok üzüldüm kurumlar neyi bekliyor daha çok can mi yürek mi yansın ?
Daha fazla yorum görüntüle