Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dün gece Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yola çıktı. Gezeravcı'nın annesi ve babası TRT Haber'e konuştu.

Gezeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "Ona sarılıp bağrıma basmak istedim ama karantinada olduğu için kucaklayamadım, onun üzüntüsü var. Hem gurur gözyaşı hem üzüntüsünü bir arada yaşadım. Allahım güle güle gidip gelmeyi nasip etsin, bizi gururlandırdı" diyerek duygularını anlattı ve gözyaşlarını tutamadı. 

Babası Ali Gezeravcı ise "Allahım yavrumuzu hayırlı geliş gidişler nasip eyle. Ülkemizin bütün insanlarının o gururu, mutluluğu paylaşmasını diliyordum, dua ediyordum" dedi. 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Vatandaş 22.01.2024 16:13
    Başörtüsünün aya gitmeye engel olmadığını herkese ispatlayan aile,umarım sağ sağlim yavruna kavuşursun ..Başarıları daim olsun dilerim.
  • Bilge 20.01.2024 15:00
    Rabbim sizin gibileri çoğaltsın Zamanında ordu evlerinden atılmanıza rağmen kin gitmeyip oğlunuzu orduya hizmete yetiştirmişsiniz sizin gibilerin kıymeti elbet bir gün biliniyor işte başörtüsüne gericilik Atatürk’e hakaret diyenler şarlatanlar Zübeyde hanımın başındakini ne olarak görüyorlar örtü değil mi yazıklar olsun Anadolu kadını başını örter bunu kimse engelleyemez engelleyemeyecek
  • Adil 20.01.2024 11:55
    Ne güzel ne güzel ne güzel ne güzel insanlar
  • Zahidemeryem 20.01.2024 10:41
    Ne kadar güzel anne ve baba hep Allah'ım diyerek dua ettiler Onların duasının bereketiyle inşallah ogulcuklarina kavuşurlar salimen
  • Nadir Gülşen 20.01.2024 10:40
    Allaha hep dua ettik o gururu yatmadan izledik
Daha fazla yorum görüntüle