Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine 1 aydan az bir süre kala CHP medyası her seçim sürecinde olduğu gibi bir kez daha algı operasyonuna başladı. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı, "Göreceksiniz İstanbul'u kazanırsa Tayyip Erdoğan 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de kabus başlar." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi hedef alarak muhalefet seçmenine skandal bir çağrı yaptı.

Can Ataklı skandal açıklamalarda bulunduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

'AK PARTİ İKTİDARININ ÖNÜNÜ KESMELİYİZ'

Hakikaten artık işin suyu çıktı. Tek gücümüz var. AK Parti iktidarının önünü kesmeliyiz. Yüzde 60'lık bir toplumsal muhalefet sağlanırsa 1 Nisan'dan itibaren Erdoğan istediğini yapan adam olmaktan çıkmak zorunda kalır. En kısa zamanda da demokrasiye gidilerek seçime gidilir. Ben iddialı konuşuyorum biz bir daha Cumhurbaşkanlığı seçimi yapamayız.

'1 NİSAN'DAN İTİBAREN TÜRKİYE'DE KABUS BAŞLAR'

Hiç kimseyi oraya aday diye koyamaz hiçbir parti. Kendi elinle bir adama krallık veriyorsun. Göreceksiniz İstanbul'u kazanırsa Tayyip Erdoğan 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de kabus başlar. Kaybederse kabus yerine kaos olur ama her şey yerli yerine oturur.

Yorumlar 393 Yorum Var
  • Şükran Taner 03.03.2024 22:57
    Kininde boğulacaksın kendini bu kadar harap etme . Rabbim başkanımızın ömrünü bereketlendirsin bu ve bunun gibilere de akıl fikir versin inşallah
  • Mpaksoy 02.03.2024 19:24
    İçindeki kini aslında Erdoğana değil İslam a
  • Fahri özcan 01.03.2024 00:22
    Sen bir nisandan sonrada kâbus görmeye devam edeceksin Ben sana yeni bir isim buldum con!!! senin gibi din düṣmanına yakıṣan bir isinm güle güle kullan
  • Ramazan 29.02.2024 22:24
    Al arkana bı fotoğraf salla dur. Sende bir gün geberip gideceksin. Bakalım o zaman seni kim kurtaracak
  • ALLAH dostu 29.02.2024 21:47
    KAHROLSUN laiklik KAHROLSUN chp KAHROLSUN hainler KAHROLSUN kötüler KAHROLSUN kafirler KAHROLSUN katiller KAHROLSUN zorbalar KAHROLSUN namussuzlar KAHROLSUN bozguncular KAHROLSUN fitnelik fesatlık yapanlar.
Daha fazla yorum görüntüle