HABER7

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktan indirildiği CHP'nin tartışmalı kurultayından bu yana partide devam eden kirli para iddiaları, geçtiğimiz gün yayınlanan video ile başka boyuta geçti. İstanbul'da 'CHP binasında para sayma görüntüsü' başlığıyla servis edilen görüntüler üzerine soruşturma başlatılırken, olay görüntülerin şimdi de eurolu olanları ortaya çıktı. 

BU KEZ TL DEĞİL, EURO SAYDILAR

Bazı sosyal medya hesaplarınca CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği belirtilen görüntülerde para sayma anları yer alıyordu. Balya balya Türk liralarının kule yapıldığı videonun ikinci perdesi de ortaya çıktı. CHP'li İBB Başkanı'nın 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bavullar dolusu parayı paketleme anlarına ait görüntülere yenisi eklendi. Yeni görüntülerde CHP'lilerin bu kez deste deste euroları saydıkları belirlendi. 

CHP İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamada, görüntülerdeki paranın Sarıyer ilçesindeki il binasının satın alınma sürecinde kayda alındığı, görüntülerin kendi binalarında değil mal sahibinin avukatı Gökhan Taşkapan’ın ofisinde kaydedildiği öne sürüldü. Görüntülerin 2019 yılına ait olduğu iddia edilirken olaya ilişkin bir tesellüm tutanağı da paylaşıldı.

 

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Mehmet 13.03.2024 20:02
    Zaten Analistler hep ne dedi Ekrem çok Tehlikeli
  • SEDAT 13.03.2024 13:40
    CHP demek cukka demek cukkalar havada uçuşuyor
  • Fethi 13.03.2024 01:23
    Imamoglu artik kime yemek ismarladaysa … Acaba buyukelcilerle yemek yemeye gittiginde nasil bir borc altina girdi…
  • antirefah 13.03.2024 00:42
    İyide seçiö üstü imama yarayacak bu bence seçimden sonraya kadar gündemden düşmeli
  • mustafa 12.03.2024 23:55
    İş bankası şubesi gibi cehape binası....
Daha fazla yorum görüntüle